În judeţul Giurgiu, în comuna Iepureşti, a avut loc Congresul Fermierilor

seminar

 

Prefectul județului Giurgiu, Florentina Stănculescu, a participat luni, 30 mai 2022, la evenimentul intitulat „Forța Fermierilor AGROSHOW 2022” și la Congresul Fermierilor 2022, ambele organizate în județul Giurgiu, în comuna Iepureşti, sat Gorneni, la ferma Agromad Crops, una din cele mai performante ferme din România.
În cadrul primului eveniment, a fost susținută o prezentare a fertilizării de vârf, adaptată tuturor tipurilor de culturi, fermierii prezenți având ocazia de a vedea cele mai importante tehnologii pentru cerealele păioase și rapiță.
Cel de-al doilea eveniment a reprezentat un prilej pentru fermieri de a purta discuții directe cu cele mai importante autorități din sectorul agricol.florentina stanculescu
” Vreau să le mulțumesc înalților oficiali români pentru prezența în județul Giurgiu cu ocazia Congresului Fermierilor. Am vizitat astăzi această platformă care m-a impresionat foarte mult, am descoperit lucruri despre care nu știam, am descoperit cât de complicată este munca în agricultură. Mă bucură să descopăr faptul că tot mai mulți tineri se îndreaptă către agricultură. În același timp, vreau să îi asigur pe toți că Instituția Prefectului și autoritățile publice locale sunt la dispoziția agricultorilor de câte ori este nevoie, dacă putem să vă ajutăm o vom face fără nicio ezitare și încă o dată vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți pentru agricultura românească și pentru România în general, pentru a ne recăpăta statutul de ”grânar al Europei”, a declarat prefectul județului Giurgiu, Florentina Stănculescu.


Publicat  :  mai 30, 2022

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare