Imposibil de oprit: Marian Negru, primarul comunei Letca Nouă, o nouă demonstraţie a aprecierii de care se bucură din partea locuitorilor comunei!

Letca 1Peste 1000 de locuitori ai comunei Letca Nouă au participat duminică, 26 mai, la mitingul electoral organizat de către Marian Negru, candidatul PNL pentru funcţia de primar al comunei Letca Nouă. Letca- Marian NegruA fost o nouă demonstraţie de forţă a primarului care, la alegerile din 2020, a obţinut cel mai bun scor electoral din judeţul nostru.Letca -sprijin
Alături de primarul Marian Negru au fost europarlamentarul Dan Motreanu, preşedintele PNL Giurgiu, Ella Mihalcea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Alexandru Voicu, preşedintele PNL Diaspora.
” Sunt fericit că oamenii din Letca apreciază activitatea noastră şi sunt alături de noi. Letca 2Sunt foarte mulţi tineri prezenţi astăzi, o dovadă că localitatea noastră le oferă perspective importante pentru un viitor mai bun. Exista o competiţie, în sensul bun, intre candidaţii PNL privind obţinerea celui mai bun scor la alegerile din data de 9 iunie. Sunt sigur că locuitorii din Letca vor fi prezenţi în număr mare la vot şi vom reuşi să ne clasam din nou pe primul loc„, a declarat Marian Negru, primarul comunei Letca Noua.
Letca MotreanuMunca şi implicarea primarului Marian Negru este apreciată de toată echipa PNL Giurgiu, în frunte cu preşedintele Dan Motreanu:
” 1.000 de cetățeni din comuna Letca Nouă au venit alături de Marian Negru, pentru a-l susține pentru un nou mandat de primar.
Le-am explicat cetățenilor din comună, alături de echipa PNL Giurgiu, că Marian Negru va continua în următorul mandat toate proiectele începute şi va demara noi investiţii în localitate.Letca final
Marian Negru este un om care a demonstrat ce poate să facă pentru localitate, punând în sprijinul comunității experiența sa anterioară din domeniul privat. Deși comuna nu are un buget foarte mare, primarul Marian Negru a făcut proiecte bune, a găsit finanțările necesare pentru a aduce bani în comună. A reușit să nu aloce foarte mulți bani din bugetul comunei și să aducă fonduri din afara comunei pentru dezvoltarea comunității.

 

Articol:
– Comandat de Partidul Naţional Liberal (PNL) Giurgiu
– Realizat şi difuzat de SC. Actual Media Press SRL – portal: www.giurgiupesurse.ro
– CUI mandatar financiar: 21240015


Publicat  :  mai 27, 2024

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare