Horoscop „Pe surse” – Săptămâna 7 – 13 mai 2017

18362193_10206982462799681_1214044601_o

Berbec
Putem vorbi despre o perioadă în care ești nevoit să iei decizii majore având de ales între două direcții, la fel de importante. Îți este greu să alegi o direcție clară confruntându-te cu o stare de confuzie, agitație la nivel mental. Este nevoie să te detașezi de fondul problemei și să aștepți un moment mai potrivit, atunci când vei știi sigur ce vrei, de fapt. Te poți confrunta cu probleme în relația de cuplu sau de afaceri, îndeosebi în prima parte a acestei săptămâni. Te poți gândi însă la demararea unor proiecte care îți vor aduce câștigurile dorite. Este posibil să primești sprijin financiar sau un câștig neașteptat. Spre sfârșitul perioadei sunt favorizate căltoriile, întâlnirile cu persoane aflate în străinătate. Ai ocazia să întâlnești oameni care te pot ajuta și chiar îndruma pentru a putea să-ți atingi un obiectiv important.

Taur
Este momentul să dai frâu liber ideilor originale, să concretizezi un plan, o strategie de lucru menită să te ajute în rezolvarea unor probleme care țin de locul de muncă, obligațiile profesionale. Primești vești, informații prețioase care te vor ajuta să mai urci încă o treaptă, în plan profesional. Este o perioadă foarte benefică pentru acumularea de noi informații, crearea unui mediu în care să te poți manifesta în voie dând frâu liber creativității și înțelepciunii native. Primești acum banii de care ai nevoie pentru a investi mai departe și pentru a atrage noi surse de venit. Este timpul să te bazezi pe tine și pe divinitate având încredere că vei primi exact cât ai nevoie, la momentul potrivit. La sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să intuiești adevărul, să privești lucrurile în profunzime fapt care te poate salva în situațiile neplăcute.

Gemeni
Ai întrebări serioase, legate de planul sentimental sau în legătură cu propriul copil. Orice va fi trebuie să te gândești că sunt șanse mari ca totul să se rezolve în favoarea ta. Relația de cuplu se află sub semnul incertitudunii totul depinzând de capacitatea ta de a te adapta la împrejurări pentru a reuși să aplanezi eventualele conflicte apărute aici. Ai ocazia să intri în posesia unor informații importante, venite din partea unor prieteni, amici. Cert este că nu vei duce lipsă de conversații, întâlniri, vizite neașteptate. Este o perioadă de cercetare profundă a propriului suflet dar și de mare curiozitate, atunci când vine vorba despre studiile esoterice, astrologie, spiritualitate.

Rac
Se prefigurează o perioadă de agitație, neliniște, în așteptarea un eveniment important. Este posibil să apară tot felul de știri false legate de job sau te poți lăsa copleșit de bârfe, informații controversate. Este nevoie de mai multă mobilizare din partea ta, atunci când vine vorba despre casă și carieră. Trebuie să dai dovadă de mai multă mobilizare, de încredere în propria persoană încercând să nu te mai lași târât în discuții inutile. Este momentul în care trebuie să-ți iei avânt, fie că vorbim despre casă sau carieră, totul depinde de curajul și ambiția ta de a depăși provocările cu fruntea sus. Este timpul să te bazezi pe proiectele tale profesionale. Poți primi acum o diplomă, un document important care te ajută să faci pasul următor în carieră. La sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să dai starul unor acțiuni care vizează locul de muncă sau propria afacere.

Leu
Este foarte posibil să te găsești într-un mediu ostil, la începutul perioadei analizate aici. Va trebui să dai dovadă de diplomație pentru a reuși să-ți împlinești propriul scop. Cu cât vei reuși să te detașezi de problemele celor din jur, cu atât mai bine va fi pentru tine. Este o perioadă foarte bună, în privința locului de muncă, a relației cu străinătatea. Este posibil să primești propuneri neașteptate din străinătate, legate de un job, o colaborare importantă, lansarea unui proiect pe termen îndelungat. Totul va depinde de flerul tău. Nu te poți baza prea mult pe o persoană care, până de curând, părea de încredere. Acordă o atenție specială la relația cu persoana iubită, îndeosebi spre sfârșitul acestei săptămâni.

Fecioară
Primești vești surprinzătoare, legate de bani, de un partaj sau o moștenire. Ai trecut, nu de mult timp, printr-o situație destul de bulversantă, în privința casei, a familiei. Acum este momentul să te mobilizezi și să găsești soluții clare știind exact ce ai de făcut. Reușești să-i surprinzi pe ceilalți prin atitudinea spontană fiind mult mai atent la modul în care îți spui punctul de vedere. Ți-ai stabilit obiective iar acum deții instrumentele necesare pentru a le îndeplini. Te simți energic, decis să mergi până la capăt pe drumul ales. La sfârșitul acestei perioade te poți aștepta la discuții destul de intense, legate de bani, casă, familie, taxe și impozite.

Balanță
Ești ferm hotărât să pleci, să călătorești, să schimbi direcția, pur și simplu, să te rupi astfel de rutină, de situații care te epuizează, din punct de vedere psihic și emoțional. Preferi compania celor mai înțelepți, a celor care au mai multă experiență și te pot îndruma către o direcție clară. Este posibil să ai discuții importante cu o rudă apropiată (frate sau soră) legate de o afacere sau chiar despre relația de cuplu. Ești ferm hotărât să faci schimbări importante în relația de cuplu considerând că ai încercat tot ce se poate. Totul este să privești lucrurile și din altă perspectivă; nu depinde numai de tine schimbarea de direcție! Spre sfârșitul acestei săptămâni sunt favorizate călătoriile scurte și întâlnirile cu rudele apropiate.

Scorpion
Este foarte posibil să apară schimbări surprinzătoare la locul de muncă. Este timpul să schimbi actualul job sau să negociezi un nou contract de lucru. Atenție la actele pe care le semnezi în această perioadă pentru că ești predispus la riscul de a fi nedreptățit la salariu. Discuțiile din culise, bârfele te vor ajuta să obții informații prețioase legate de obținerea unui loc de muncă, mult mai avantajos. Este recomandat să acorzi o atenție specială relației de mariaj pentru că de acolo pot veni multe semne de întrebare. Cert este că îți concentrezi atenția mai mult către locul de muncă și sănătate. La sfârșitul acestei săptămâni ar trebui să-ți permiți o pauză de relaxare, alături de propriul copil sau o persoană de care te leagă sentimente frumoase.

Săgetător
Este momentul să te decizi ce anume vrei de la ceilalți, dacă merită să-ți sacrifici timpul și energia pentru a aduce mai multe avantaje și beneficii în grupul de prieteni, în dauna vieții personale. Acorzi acum o atenție specială relației cu propriul copil sau cu persoana iubită. Nu vei duce lipsă de inspirație sau creativitate fapt care te va ajuta să concretizezi un proiect important și care vizează publicarea, scrierea unei cărți sau participarea la diverse conferințe, simpozioane. Este o perioadă favorabilă dezvoltării unui nou domeniu, implicării într-o activitate care îți va aduce și banii, rersursele pe care le dorești. Primești acum imboldul de a începe ceva ce doreai de mai mult timp.

Capricorn
Ai sentimentul că nu se mai termină problemele care țin de casă și carieră. Ai totuși ocazia să primești sfaturi destul de valoroase venite din partea unuia dintre părinți sau a unui profesor, o persoană cu o mare experiență de viață. Putem să vorbim acum despre mesaje cu caracter revelator putând să apară acel declic necesar pentru a rezolva unele probleme care vizează zona carierei personale. Nu vei duce lipsă de energie și conștiinciozitate la locul de muncă reușind să pui la trebă colegii și/sau colaboratorii. Prietenii te susțin în demersurile tale legate de anumite documente, acte importante. Spre sfârșitul perioadei preferi să te retragi din agitația cotidiană pentru a medita mai mult la propria viață, poate chiar vei face un pelerinaj pe la mânăstiri.

Vărsător
Chiar dacă, în jurul tău, vei auzi tot felul de văicăreli, oameni foarte nemulțumiți de propria viață, ei bine, tu reușești să faci „haz de necaz” și să te pui, efectiv, pe treabă. Consideri că nu este timp de pierdut astfel că vei da frâu liber energiilor de care dispui; te lași ghidat de intuiție dar și de înțelepciune urmând, pas cu pas, realizarea propriului țel. Conștientizezi în mod profund trecerea timpului și chiar ești hotărât să exploatezi la maxim fiecare moment pentru a mai învăța ceva nou, pentru a valorifica relațiile de prietenie sau pentru a călători către alte zări. Spre sfârșitul acestei săptămâni te simți foarte bine alături de prieteni fiind timpul să te bucuri de compania unor persoane cu care simți că ești „pe aceeași frecvență”.

Pești
Este momentul potrivit pentru a vedea roadele muncii tale susținute. Ai sacrificat timp și energie la locul de muncă iar acum ai ocazia să-ți vezi un vis împlinit. Nu este cazul să te lamentezi, ba din contră, este momentul în care poți fii mândru de tine și încrezător că poți construi mai mult de atât. Muncești mult și ești cât se poate de conștiincios. Cert este că vei primi aprecieri din partea superiorilor, poate chiar vei fi propus pentru primirea unui post mai bine plătit. În perioada analizată aici te gândești la noi strategii de acțiune pentru a putea obține și mai mulți bani sau un al doilea job. Spre sfârșitul săptămânii se recomandă acordarea unei atenții deosebite la relația cu propriii părinți.


Publicat  :  mai 8, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare