Horoscop „Pe surse” – Săptămâna 30 aprilie – 6 mai 2017

18197822_10206927452784465_290661098_n

Berbec
Te poți aștepta la surprize neplăcute, venite din partea familiei, a părinților. Acordă atenție și la aparatele electrocasnice pentru că este posibil să-ți creeze probleme, în această perioadă. Încet dar sigur ai șansa de a te implica într-o nouă relație de dragoste sau poți reveni la sentimente mai bune în relația existentă. Este timpul să vă faceți planuri de vacanță sau poți lua decizia bruscă de a pleca într-o călătorie, spre sfârșitul acestei săptămâni. Este un moment favorabil pentru negocieri, reluarea unor aspecte care vizează un contract, parteneriat sau chiar o afacere, îndeosebi în partea a doua a săptămânii.

Taur
Oricât de mult ar încerca unii sau alții să te dea înapoi din calea progresului se pare că deții instrumentele necesare pentru a obține ceea ce dorești, în plan material și spiritual. Este timpul să te relansezi, să dai startul unor idei noi, proiecte care îți vor aduce câștiguri consistente. Cât timp îți asculți sufletul, nimeni și nimic nu te poate împiedica să mergi pe drumul ales. Nu ține cont de bârfe și/sau invidii! Ai acum de partea ta oameni valoroși și care te vor ghida către succes. Este posibil să te confrunți cu unele discuții, certuri în relația cu rudele apropiate, în prima parte a săptămânii analizate. Spre sfârșitul perioadei este timpul să „taci și să faci”, să te implici în noi activități de renovare sau achiziția unei case, a unei proprietăți sau poți cumpăra un obiect de valoare pentru casă. La sfârșitul acestei săptămâni te bucuri, alături de copii. Te poți aștepta la vești surpriză venite din partea persoanei iubite.

Gemeni
Ești plin de energie, dornic să te implici în mai multe activități sperând să le duci cu bine până la capăt. În prima parte a săptămânii ai ocazia să constați că multe din promisiunile venite din partea celorlalți nu sunt respectate. Nu este exclus să ajungi la certuri, discuții în contradictoriu cu partenerul de viață. Starea ta de nemulțumire se poate amplifica, spre sfârșitul perioadei. Ai tendința de a spune vorbe pe care le regreți ulterior. Debordezi de energie fizică și mentală fapt care te poate ajuta foarte mult, atunci când vine vorba despre investiții, creativitate în demararea unor acțiuni care vizează un grup, o asociație unde ai toate șansele să atragi atenția, prin modul tău de a fi și a gândi, prin puterea de convingere și sfaturile înțelepte, pe care le oferi la momentul oportun. La sfârșitul acestei săptămâni te preocupi mai mult de casă, familie.

Rac
Este recomandat să te îngrijești mai mult de propria sănătate. Acordă atenție la relația cu colegii de lucru sau colaboratorii de aici pentru că ești predispus la neplăceri, acțiuni injuste venite din partea acestora. Este timpul să acționezi, în plan profesional, îndeosebi în partea a doua a acestei săptămâni. Fie putem să vorbim despre preluarea de noi sarcini, responsabilități în cadrul colectivului de muncă, fie te decizi brusc să participi la un concurs, să mergi la un interviu care îți poate aduce un job mult mai avantajos, din punct de vedere financiar. Totul depinde de hotărârea ta. Spre sfârșitul acestei perioade este posibil să te reîntâlnești cu rude apropiate, să ai discuții intense cu vecinii sau chiar poți pleca într-o excursie. Relația cu prietenii este favorabilă pentru demararea de noi proiecte.

Leu
La începutul acestei perioade ești oarecum indecis, în legătură cu o călătorie, încotro să mergi sau cu cine vrei să te întâlnești. Este foarte posibil să faci o schimbare bruscă de direcție și să ajungi în cu totul alt loc decât cel stabilit inițial. Starea de retragere, de introspecție, te poate ajuta foarte mult pentru a reuși să iei decizia cea mai fovorabilă. În zilele de 2 și 3 mai te simți mult mai bine, alături de o persoană de sex opus având ocazia să împărtășești aceleași idealuri, să te bucuri de romantism și afecțiune. La sfârșitul acestei săptămâni va trebui să dai dovadă de echilibru, în relația cu persoana iubită.

Fecioară
Este foarte probabil să începi această perioadă destul de nemulțumit de atitudinea unor prieteni. Nu te poți baza pe ceea ce ți se promite, îndeosebi în prima parte a săptămânii. Este recomandat să amâni orice decizie care ține de un grup, asociație, orice inițiative este bine să le demarezi după data de 4 mai. Te poți aștepta la schimbări, legate de casă, familie, totuși sunt unele secrete care te stresează fiindu-ți destul de greu să afli de unde vin atât de multe probleme legate de proprietate sau în relația cu părinții. Este nevoie de mai multă flexibilitate din partea ta, de compasiune și înțelegere față de cei din jur. La sfârșitul acestei perioade te simți în elementul tău dar relația de afaceri poate fi destul de tensionată.

Balanță
Începi această săptămână oarecum nemulțumit de relația cu partenerul de viață. Starea de agitație venită din partea acestuia este posibil să îți creeze o profundă senzație de disconfort. Ai sentimentul că toți ți se împotrivesc și că, oricât de mult te-ai strădui să fii un om mai bun, mai echilibrat, parcă tot nu ești respectat și apreciat suficient de mult. Ai totuși ocazia să petreci zilele de 2 și 3 mai alături de prieteni dragi, să te destinzi, eventual poți să cunoști acum o persoană de sex opus care te va impresiona. La sfârșitul acestei perioade preferi să te retragi în liniște, să te preocupi mai mult de propriul suflet, poate chiar vei călători spre mânăstiri.

Scorpion
La începutul perioadei analizate este posibil să ai parte de neplăceri, legate de o călătorie sau în relația cu persoanele aflate la distanță, eventual în străinătate. Se poate vorbi acum despre schimbări bruște și care vizează locul de muncă sau poți avea șansa de a negocia, în avantaj personal, un nou contract de lucru. Acordă o atenție deosebită la problemele de natură juridică sau la discuțiile care vizează relația de mariaj, o eventuală decizie de divorț, o despărțire. La sfârșitul acestei săptămâni ai destul de multe șanse să te simți bine, alături de un grup de prieteni.

Săgetător
Putem vorbi despre o perioadă deosebită, petrecută alături de persoana iubită, mai ales în zilele de 2, 3 și 4 mai. Este vorba despre un schimb reciproc de emoții, sentimente, trăiri intense. Tot în această perioadă poți lua decizia bruscă de a mări propria familie cu (încă) un copil. Este o săptămână a echilibrului și a bunei dispoziții reușind să te relaxezi fiind plin de viață, alături de persoane dragi. Spre sfârșitul acestei perioade îți este gândul la muncă, la carieră, ba chiar ai ocazia să discuți cu alte persoane despre noi modalități de progres, de punere în practică a unor idei originale și care te vor avantaja pe termen îndelungat, în plan financiar.

Capricorn
Nu prea ești muțumit de anumite aspecte, legate de relația de cuplu sau de propria afacere, îndeosebi la începutul acestei săptămâni. Este posibil să te gândești la abandonarea unui proiect care nu îți aduce suficient de multe beneficii, ba mai mult, ți-a provocat tot felul de neajunsuri, pagube, de ceva timp. Este momentul oportun acum pentru a schimba direcția, atât în plan relațional cât și profesional. Spre sfârșitul acestei perioade vei acorda o mai mare atenție laturii spirituale a existenței. Este posibil să te întâlnești acum cu persoane venite de departe. Ești tot mai preocupat de patrimoniu, casă și familie.

Vărsător
Va trebui să te preocupi mai mult de propria sănătate, în special în primele două zile ale perioadei analizate. Este posibil să fii luat prin surprindere de unele vești destul de neplăcute. Cu cât ești mai calm, cu atât vei reuși să iei decizii mai înțelepte, legate de o colaborare, un parteneriat de „cursă lungă”. Poți acum să dai startul unei (noi) relații de dragoste care se poate transforma, în timp, într-una de mariaj. Este o perioadă a deciziilor bruște, a schimbărilor de bun augur, fie că vorbim despre relații, planul sentimental sau de studii, călătorii, comerț, casă, relația cu părinții. La sfârșitul acestei săptămâni este necesar să conștientizezi că trebuie să lași destinul să lucreze pentru reușitele tale, chiar nu poți controla totul!

Pești
Este foarte posibil ca, la debutul perioadei analizate, să fii destul de bulversat, la capitolul relații sentimentale sau în relația cu propriul copil. Ești în plină formă, decis să te implici cu mai mult curaj și încredere în tot ceea ce ține de locul de muncă, relația cu colectivul de aici. Te poți aștepta la schimbări favorabile, din punct de vedere financiar. Este posibil să primești o mărire de salariu la care nu te așteptai sau niște bani, o primă, despăgubiri bănești. La sfârșitul săptămânii vei pune mai mult accent pe relația de cuplu preocupându-te de casă, relația cu persoanele dragi. Putem să vorbim și despre o petrecere la care participi alături de partenerul de viață. Cert este că dai dovadă de mult calm și detașare.
Horoscop realizat de către astrologul Gabriela Cernat


Publicat  :  aprilie 29, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare