Horoscop „Pe surse”- Săptămâna 28 mai – 3 iunie 2017

media_142653389208996000Berbec
Începi această săptămână cu o oarecare stare de neliniște, de neîmplinire care vizează relația cu partenerul de viață dar și cu părinții. Se va pune mai mult accent pe discuții care țin de casă, bani, eventual putem vorbi și despre un proces. Nici la capitolul carieră nu stai prea grozav fiind nevoit să găsești totuși un echilibru între viața de familie și cea profesională. Planul sentimental capătă nuanțe mult mai pozitive, îndeosebi în partea a doua a perioadei analizate. Nu vei duce lipsă de creativitate, inspirație și spontaneitate pentru a reuși să-ți atingi obiectivele, în plan financiar. Atenție la călătoriile pe care le faci la sfârșitul acestei săptămâni întrucât ești predispus la accidente.

Taur
Stai destul de bine la capitolul comunicare, studii, participarea la noi cursuri care te vor ajuta să progresezi în plan profesional. Relația cu rudele apropiate este destul de tensionată, în zilele de 28 și 29 mai, reușind totuși să te redresezi, din punct de vedere psihic și emoțional. Este recomandat să nu-ți dai dreptate cu orice preț pentru că există și alte modalități de a reuși să-ți îndeplinești obiectivele propuse. O zi favorabilă pentru a petrece alături de familie, părinți este în data de 30 mai. Tot atunci ai șansa de a te bucura de o realizare importantă legată de casă, proprietate. Este posibil să pui la cale noi strategii pentru a face unele schimbări prin casă, achiziționezi o mobilă nouă, demarezi o renovare. La sfârșitul acestei perioade te poți bucura de realizări venite prin intermediul copilului. Te simți împlinit, în plan sentimental și relațional.

Gemeni
Te simți bine, cât timp îți este recunoscută valoarea dar dacă ai fi și recompensat financiar pe măsura muncii depuse te-ai simți și mai bine. Muncești mult și dai dovadă de dedicare și conștiinciozitate fapt care ar putea atrage invidia unor colegi. Atenție la eventualele probleme legate de un parteneriat sau chiar în cadrul relației de cuplu. Ești predispus la cheltuieli neașteptate, în prima parte a acestei săptămâni. Stai destul de bine la capitolul studii, examene, relația cu rudele apropiate, îndeosebi în partea a doua a acestei perioade. La sfârșitul săptămânii analizate este posibil să revină în viața ta o persoană dragă, să reiei conversații rămase în suspans.

Rac
Începutul acestei săptămâni se poate dovedi destul de tensionat, la capitolul relație de cuplu, relația cu propriii părinți și tot ceea ce ține de eventualele schimbări pe care vrei să le faci prin casă. Vei primi susținere din partea prietenilor pentru a putea să-ți împlinești un ideal care ține de studiile superioare, călătorii sau relația cu persoane aflate în străinătate. Atenție însă la relația cu femeile din jur, în special dacă vorbim despre colegele din colectivul de lucru. În partea secundă a perioadei în discuție ai ocazia să găsești un remediu, un tratament mult mai eficient pentru o problemă de sănătate cu care te confrunți. Va trebui să dai dovadă de prudență în relația cu colegii de muncă, îndeosebi spre sfârșitul acestei perioade.

Leu
Ești tot mai preocupat de noi posibilități de relansare în plan profesional astfel că a venit timpul să dai startul unor acțiuni, proiecte ambițioase, pe care să le pui în operă alături de prieteni și colegi, colaboratori. Nu te baza prea mult, totuși, pe ceea ce îți promit ceilalți. Beneficiezi de resursele intelectuale absolut necesare pentru demararea unor acțiuni „cu bătaie lungă”. Ai încredere în tine că lucrurile se vor așeza așa cum este mai bine pentru a atrage succesul și realizările, în plan financiar și profesional. Spre sfârșitul acestei săptămâni putem vorbi despre șansa, oportunitatea de a întâlni un mentor, un ghid, o persoană deosebită care te va ajuta în proiectul pe care vrei să-l demarezi acum. Ești plin de idei, care mai de care mai ingenioase reușind să-i inspiri și să le dai curaj și energie și celor din jur.

Fecioară
Începi această săptămână preocupat de relația cu un grup, o asociație din care faci parte. De acolo pot veni multe întrebări la care ai ocazia să primești și răspunsuri oarecum neplăcute. Este posibil să fie nevoie de investirea mai multor fonduri într-un proiect sau chiar într-un proces de partaj. Ziua de 30 mai este favorabilă pentru introspecție și împlinirea unor obiective, cât timp stai departe de ceilalți oameni și îți asculți intuiția. În a doua parte a acestei perioade te vei preocupa mai mult de propria persoană. Va trebui să dai dovadă de mai multă răbdare dar și de chibzuință, atunci când vine vorba despre luarea unor decizii care implică și cheltuieli financiare consistente.

Balanță
Ești oarecum dezorientat, atunci când vorbim despre profesie sau relația cu superiorii. Ar trebui să conștientizezi că este vorba doar despre o stare de moment și că, orice ar fi, este doar o părere subiectivă venită din partea ta. Ești dornic să demarezi mai multe activități în același timp, pe de altă parte ai sentimentul că nu vei reuși să finalizezi totul la timp. Sunt favorizate acum studiile, încheierea de parteneriate pe termen îndelungat. În data de 30 mai ai șansa de a da startul unei activități care îți poate influența destinul, pe termen îndelungat. Se poate vorbi despre implicare în cadrul unui grup de prieteni, o asociație care te va propulsa pe o treaptă superioară, în plan social. La sfârșitul acestei săptămâni îți prinde bine starea de solitudine, departe de lumea dezlănțuită.

Scorpion
În perioada supusă analizei aici este recomandat să te preocupi mai mult de propria sănătate. Este posibil să fie nevoie de reluarea unor analize mai vechi sau chiar de schimbarea schemei de tratament. Este o perioadă în care începi să comunici mult mai eficient, în cadrul relației de mariaj. Va trebui să dai dovadă de mai multă atenție, atunci când vorbim despre cheltuieli, investiții sau schimbări care vizează locul de muncă. Este posibil să te confrunți cu unele nemulțumiri care vizează un proces, un partaj sau poți avea parte de discuții neplăcute legate de o moștenire. Spre sfârșitul acestei săptămâni ți-ar prinde bine să petreci mai mult timp alături de prieteni.

Săgetător
Ești tot mai nemulțumit de atitudinea unor prieteni sau de ceea ce observi în cadrul unui grup, o asociație. Ai sentimentul că nu ești ascultat suficient, parcă ceilalți tot acționează împotriva ta. Este recomandat să te concentrezi pe munca personală de creație, pe strategiile deja lansate în plan profesional acționând cu mai multă încredere în propria persoană. Ai de partea ta ambiția și starea de optimism astfel că nu ai de ce să-ți faci probleme că nu vei ajunge acolo unde ți-ai propus. A doua parte a acestei săptămâni se poate dovedi avantajoasă, în privința studiilor superioare sau implicarea într-o relație sentimentală cu o persoană aflată în străinătate. La sfârșitul perioadei ai ocazia să porți discuții interesante cu prietenii.

Capricorn
Traversezi acum o perioadă destul de tensionată, la capitolul relație de mariaj, implicarea în cuplu sau relația cu propria familie. Ai sentimentul că problemele personale parcă nu mai vor să se termine deși ai atât de multe lucruri de pus în ordine, de finalizat sarcini importante de serviciu. Nu este deloc ușor, îndeosebi atunci când observi că toată lumea așteaptă soluții doar de la tine. În data de 30 mai ai șansa de a găsi soluții mult mai eficiente legate de un împrumut, plata unor taxe și impozite sau chiar de rezolvare a unor aspecte care țin de un proces. La sfârșitul acestei săptămâni este recomandat să faci o excursie pe la mânăstiri, locașuri sfinte sau, pur și simplu, să te preocupi mai mult de latura spirituală a existenței.

Vărsător
Urmează o perioadă de discuții intense, negocieri, întorsături de situație legate de colaboratori, locul de muncă. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în ceea ce privește propria stare de sănătate. Te gândești tot mai serios să dai startul unei relații de cuplu pe termen lung. Poți pune la cale o logodnă, pregătești acum terenul pentru a aduce alături de tine o persoană cu care să-ți petreci viața. Pot avea loc discuții intense în relația cu părinții însă tu ești tot mai derutat, atunci când vine vorba despre dragoste, implicarea într-o relație sentimentală. Îți dorești ceva serios și de durată, nu te mai mulțumești cu aventuri trecătoare. La sfârșitul perioadei analizate ai ocazia să te bucuri de câștiguri financiare venite prin intermediul partenerului de viață sau dintr-o afacere.

Pești
Sunt favorizate acum studiile, călătoriile în interes de afaceri, comerțul. Ai mai mult chef să relaționezi, să conversezi cu potențialii clienți fapt care nu poate decât să-ți aducă o stare de împlinire, în plan financiar. Te gândești tot mai intens la relația sentimentală, ce anume ai de schimbat în propria atitudine pentru a putea să regăsești starea de liniște și romantism, alături de persoana iubită. În prima parte a acestei săptămâni ești preocupat, în mod deosebit, de copii, de educația acestora. În partea secundă a perioadei analizate ai șansa de a te bucura de realizări la locul de muncă, aprecieri venite din partea superiorilor. La sfârșitul perioadei ești predispus la implicarea în discuții neplăcute, în relația cu partenerul de viață.


Publicat  :  mai 29, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare