Horoscop „Pe surse” -Săptămâna 27 august – 2 septembrie 2017

horoscopBerbec
Cât timp îți urmezi cu încredere propria imtuiție și urmezi, pas cu pas, realizarea propriilor dorințe, concretizarea unor proiecte curajoase vei reuși în tot ceea ce îți propui. Te bucuri de creativitate, dinamism și susținere venită prin intermediul partenerului de viață sau de pe urma unor investiții. La mijlocul perioadei în analiză aici sunt favorizate călătoriile și/sau relația cu persoane aflate în străinătate. Poți să primești acum susținere din partea unui ghid, a unui mentor pentru a-ți urma un ideal. Totul este să nu te încăpățânezi și să rămâi ancorat în propriile prejudecăți. Se poate vorbi și despre noroc venit prin intermediul unui parteneriat sau prin partenerul de viață. La sfârșitul acestei săptămâni poți ajunge la discuții destul de serioase în relația de căsnicie neștiind cum să te faci înțeles, ascultat.

Taur
Te simți foarte bine, cât timp ești susținut de persoana dragă. Reușești să primești ceea ce îți dorești, atunci când dai dovadă de înțelegere și altruism față de cei din jurul tău. Te poți bucura acum de realizări deosebite la locul de muncă. Poți pune bazele unui job care te va propulsa pe o treaptă superioară, în plan profesional. Este timpul să faci o incursiune serioasă în adâncul propriei ființe lăsându-te purtat de credință și iubire privind dincolo de obstacole, de ceea ce ți-ar putea împiedica evoluția, în plan spiritual. Putem să vorbim acum și despre unele tentații de îndepărtare de la calea aleasă astfel că este recomandat să-ți asculți sufletul și să te lași purtat către o lume, cu adevărat, mai frumoasă. La sfârșitul perioadei este posibil să fii nemulțumit de atitudinea unor persoane aflate la distanță, peste hotare sau te poți confrunta cu probleme la drum lung.

Gemeni
Prin mai multă deschidere, înțelegere și comunicare reușești să ajungi la sentimente mai bune în relația cu colegii de muncă. Nu este cazul să te agiți atunci când vine vorba despre cheltuieli pe care trebuie să le faci legate de o călătorie la rudele apropiate sau pentru achiziționarea unui obiect de valoare. În această săptămână ai ocazia să te lămurești, vis-a-vis de un act, un document referitor la o casă, o proprietate. În partea secundă a perioadei supusă analizei aici se pot intensifica aspectele care țin de planul sentimental având ocazia să te bucuri de pasiune și romantism. La sfârșitul acestei săptămâni este cazul să dai dovadă de discreție, atunci când vine vorba despre relația intimă. Este posibil să vorbim despre ceva intens dar destul de trecător, chiar iluzoriu.

Rac
Muncești mult și dai dovadă de conștiinciozitate, nu te lași învins de niciun obstacol. Ai ocazia să te bucuri acum de o realizare venită din partea propriului copil. Relația cu persoana iubită se poate îmbunătăți semnificativ, ba chiar te poți bucura de susținere financiară, cadouri venite din partea acesteia. Se întrevăd unele schimbări favorabile și care vizează locul de muncă dar și propria casă, gospodăria. Într-un fel, toate acestea se leagă fiind vorba acum despre bani câștigați prin muncă proprie și pe care vrei să-i investești în propria casă. La sfârșitul perioadei în discuție aici va trebui să dai dovadă de mai multă prudență, în relația cu partenerul de viață și/sau în privința parteneriatelor de afaceri.

Leu
Ești plin de ambiție și curaj fiind acum un moment favorabil pentru a da startul unor idei, proiecte care au tot fost revizuite, corectate. Este recomandat să acorzi o atenție deosebită la detalii dar și la relația cu colaboratorii apropiați, colegii de serviciu. Este timpul să profiți din plin de creativitate, inspirație dar și de susținerea venită din partea familiei. Este foarte posibil să primești acum niște bani din urmă sau prin intermediul prietenilor. Te preocupi mai mult de propria imagine publică, este posibil să îți reînnoiești garderoba. Simți nevoia de a face mai multă mișcare, să călătorești, să interacționezi cu persoane aflate peste hotare. La sfârșitul perioadei în analiză este posibil să te confrunți cu o stare acută de oboseală. Este recomandat să te îngrijești mai mult de propria sănătate.

Fecioară
Începi această săptămână cu dreptul, la capitolul relație cu rudele apropiate, vecinii sau în privința plecării la un drum pentru a rezolva unele obligații care țin de casă, familie. Este o perioadă favorabilă, din punct de vedere financiar. Chiar este recomandat să profiți de aceste oportunități, poți să semnezi acum un (nou) contract, mult mai avantajos, ai șansa de a primi ceva bani din urmă. În partea a doua a acestei săptămâni te gândești serios cum să acționezi în secret, atunci când vorbim despre semnarea unor acte, documente, ceva care ține de casă, o moștenire. Este bine să amâni semnarea oricăror documente importante până în data de 5 septembrie altfel riști să suporți consecințele acțiunilor prin care sunt nedreptățite alte persoane. La sfârșitul perioadei vei resimți o stare de tensiune în relația cu propriii copii și/sau cu persoana iubită.

Balanță
Se poate vorbi despre o perioadă favorabilă, de regăsire a echilibrului și tendința de a te concentra mai mult pe satisfacerea propriilor nevoi lăsând deoparte șicanele, răutățile venite din partea dușmanilor ascunși. Este posibil să reapară în viața ta prieteni din trecut, să transformi o relație de prietenie în ceva mai profund și chiar să te îndrăgostești. La capitolul finanțe stai destul de bine, la debutul perioadei analizate. Trebuie să fi pregătit și pentru surprize mai puțin plăcute venite din partea unor amici. Este recomandat să nu te victimizezi pentru că doar tu ești în măsură să faci alegerile, mai mult sau mai puțin potrivite. Până la urmă, nimeni nu este perfect și orice relație, de prietenie sau chiar de mariaj, vine cu o lecție importantă de învățat. La sfârșitul acestei săptămâni ești mult mai preocupat de casă, familie, de rezolvarea problemelor gospodărești.

Scorpion
Începi această săptămână având mai multă încredere în propria persoană, în capacitatea de a te descurca în situațiile critice care vizează cariera. Planul financiar, deși este supus unor restricții, aduce ocazia de a recupera măcar o parte din banii împrumutați pe la prieteni. Te descurci bine la capitolul finanțe, cât timp vei da dovadă de organizare, mobilizare și lași intuiția să te ghideze, fără să permiți cheltuielilor să te copleșească nedepășind bugetul personal. Dacă te gândești să faci o schimbare de direcție în carieră este recomandat să-ți construiești strategii bine gândite, înainte de a acționa. Nu te poți baza pe promisiunile făcute de prieteni. La sfârșitul perioadei în discuție aici este necesar să dai dovadă de prudență în relația cu rudele apropiate sau cu vecinii.

Săgetător
În perioada supusă analizei aici ai ocazia să intri în posesia unor informații ascunse, secrete care ar putea să te ajute la lămurirea a ceea ce ai de făcut pentru viitor, în plan profesional. Putem să vorbim acum despre susținere, noroc și chiar ajutor venit din partea unui grup de prieteni sau a unei organizații din care faci parte. Se pot intensifica relațiile cu persoane aflate peste hotare. La sfârșitul perioadei în analiză aici va trebui să dai dovadă de mai multă prudență, atunci când vorbim despre capitolul cheltuieli sau eventuale investiții.

Capricorn
Începi această săptămână bucurându-te de prezența benefică a unor prieteni. Pot avea loc dialoguri interesante, reiei acum discuții rămase în suspans cu persoane aflate la distanță, eventual peste hotare. Ești susținut de către partenerul de viață în plan financiar sau te poți bucura de câștiguri venite dintr-o afacere. Ai ocazia să depistezi la timp unele acțiuni neplăcute puse la cale de dușmanii ascunși. Îți merge bine la capitolul carieră, imagine publică și chiar te simți norocos, capabil să concretizezi un ideal. La sfârșitul acestei săptămâni preferi să te preocupi mai mult de propria persoană, să pui în balanță ce îți priește pentru suflet și să alungi din viața personală ceea ce te împiedică să evoluezi profesional.

Vărsător
Pot să apară, în perioada aceasta, tot felul de tentații, promisiuni care vizează o afacere, un parteneriat. Ceva începe să prindă contur și totuși starea de neîncredere, de nesiguranță care este resimțită la locul de muncă te obosește peste măsură. Va trebui să profiți de posibilitățile de ascensiune, atunci când vine vorba despre studii, călătorii, spiritualitate, ai posibilitatea să întâlnești oameni care te pot ajuta pe calea aleasă. Va trebui să fii mult mai atent și mai prudent, atunci când vorbim despre sănătate, ceea ce mănânci dar și în privința dozării efortului fizic și intelectual. Spre sfârșitul perioadei în discuție ai șansa de a intra în posesia unor informații care te vor răscoli destul de profund.

Pești
Te simți foarte bine, cât timp dispui de suficientă energie și dinamism absolut necesare pentru a reuși să lucrezi cu spor la locul de muncă. Este posibil să revii asupra unor proiecte, activități abandonate, să dorești revenirea pe un post din care ți-ai dat demisia de curând. Relația cu prietenii este destul de favorabilă putând să te bucuri alături de aceștia. Ești mult mai dornic să petreci în această săptămână, ai dorința de a călători și de a socializa mai intens. Te poți bucura de primirea unui cadou, o moștenire sau un câștig venit prin intermediul partenerului de viață. La sfârșitul acestei perioade este recomandat să dai dovadă de prudență la modul în care îți împărtășești propriile emoții, trăirile intime.

Horoscop realizat de către astrologul Gabriela Cernat


Publicat  :  august 27, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare