Horoscop „Pe surse”- Săptămâna 22 – 28 ianuarie 2018

horoscopBerbec
Încă de la începutul acestei săptămâni ești pus pe fapte mari dorindu-ți să câștigi mai mult timp pentru a concretiza idei, proiecte pe care le-ai tot amânat, din diferite motive. Atenție însă la posibilitatea ca dictonul „graba strică treaba” să se adeverească. Nu te lăsa influențat de părerile unui superior din cale afară de exigent, ci caută să vezi care este cea mai bună cale pentru a ajunge la ceea ce ți-ai propus, în plan profesional. Pe la mijlocul perioadei analizate este posibil să te confrunți cu unele nemulțumiri venite din partea unor prieteni care interpretează greșit gestul tău, atitudinea binevoitoare. La sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să intri în posesia unor informații interesante de pe urma unui conflict apărut în relația cu un superior sau un colaborator.

Taur
Este recomandat să fii mult mai încrezător în propriile forțe și să nu mai dai atenție la bârfe, răutăți. Treci acum printr-o perioadă de acumulare dar și transformare intensă, la nivel spiritual. Chiar dacă mai apar și unele nemulțumiri pe traseu, acestea sunt menite să te ajute în a descoperi cine ești, cu adevărat și ce anume vrei de la tine, de la viață. Pe la jumătatea perioadei în discuție aici ai șansa de a lansa un (nou) proiect de cursă lungă și care îți va aduce beneficii materiale însemnate. Spre sfârșitul acestei săptămâni nu este exclus nici să ajungi la unele certuri sau chiar poți renunța la o colaborare cu o persoană aflată la distanță, eventual în străinătate. Poți intra acum în posesia unor informații care vor lămuri anumite probleme.

Gemeni
Încă de la începutul acestei săptămâni este posibil să tragi unele concluzii pripite, legate de un prieten. Situația nu este chiar așa de rea, precum pare la prima vedere. Totul va depinde de modul în care vei aborda problemele, de importanța pe care o acorzi la anumite idei, cuvinte rostite. Pe la jumătatea perioadei analizate se pot înrăutăți anumite aspecte legate de un grup, o asociație din care faci parte. Va trebui să acorzi atenție la eventualele atacuri venite din partea dușmanilor ascunși. Este bine să îți menții atenția trează și să nu renunți la punerea în practică a ideilor originale pe care le ai și care te vor ajuta foarte mult, în plan profesional.

Rac
În perioada supusă analizei aici te poți confrunta cu o stare de confuzie, în privința unui parteneriat, o colaborare sau chiar în relația de cuplu. Ți-ar prinde bine să exersezi, măcar câteva zile, starea de detașare. Evită să semnezi un (nou) contract de muncă sau să iei decizii importante, legate de o colaborare, îndeosebi în partea secundă a acestei săptămâni. Este posibil să te lași condus pe o pistă falsă și astfel să iei decizii pe care le vei regreta, mai târziu. La sfârșitul perioadei în discuție îți prinde bine starea de introspecție, de meditație și rugăciune.

Leu
Te poți aștepta la apariția unor surprize neplăcute, venite din partea unor prieteni aflați la distanță. Este recomandat să acorzi atenție la modul în care gestionezi relațiile, parteneriatele sau chiar relația de mariaj. Nu te abate de la programul stabilit, mai ales atunci când vine vorba despre responsabilități, proiecte profesionale. Te poți aștepta și la unele pierderi, probleme care țin de studii, un eventual examen. Ai mare grijă la felul în care acorzi timp pentru studiu, acumulare, acces la informații necesare pentru progresul personal. La sfârșitul perioadei analizate pui la cale o colaborare importantă. Este recomandat să fii foarte atent la documentele pe care le semnezi acum. Poți avea și unele surprize mai puțin plăcute.

Fecioară
Ceva te nemulțumește și nu prea știi cum să îți exprimi aceste sentimente, oarecum confuze. Această stare de nehotărâre te poate predispune la unele neînțelegeri, certuri în relația cu persoana iubită sau în cea cu propriul copil. Este posibil să primești acum vești neplăcute care țin de un proces sau de taxe și impozite restante. Spre sfârșitul acestei săptămâni rezolvi cu bine anumite aspecte care țin de planul profesional sau o afacere personală. Se recomandă prudență la actele pe care le semnezi.

Balanță
Prudența este necesară la debutul acestei săptămâni, în ceea ce privește relația cu partenerul de viață. Problemele care țin de casă, proprietate sau un obiect electrocasnic ar putea conduce la adevărate conflicte, în cadrul relației de cuplu. Putem să vorbim despre o săptămână destul de agitată, dacă avem în vedere patrimoniul, investițiile, cheltuielile pe care ești nevoit să le faci. Totul va depinde de modul în care te mobilizezi, de răbdarea și diplomația de care vei da dovadă. La sfârșitul perioadei analizate poți să primești unele vești bune de la distanță sau legate de persoana iubită, plecată peste hotare.

Scorpion
Chiar dacă debordezi de energie, ambiție și curaj pentru a da startul unor (noi) proiecte profesionale, parcă tot ai un sentiment ciudat că cineva încearcă să îți pună „bețe în roate”, mai ales la debutul acestei săptămâni. Este posibil să îți fie date peste cap planurile care țin de un concurs, un interviu pentru ocuparea unui (nou) loc de muncă. Nu te baza prea mult pe sfaturile venite de la unii prieteni. La sfârșitul acestei perioade ai ocazia să constați că, de fapt, tot răul a fost spre binele de mai târziu.

Săgetător
Ambițiile tale, care țin de relația cu prietenii apropiați sau grupul din care faci parte nu te pot conduce decât la pierderi financiare. Este recomandat să acorzi o mai mare atenție la modul în care îți gestionezi timpul dar și informațiile în cadrul relației cu colaboratorii. Te poți aștepta la apariția unor probleme de comunicare în relația cu partenerul de viață. Pe la mijlocul acestei săptămâni este posibil să primești o propunere interesantă de colaborare. Evită semnarea oricăror contracte! Este o perioadă bună pentru a gândi, proiecta strategii cu impact pe termen îndelungat. Îți prinde bine acum o excursie, alături de partenerul de viață.

Capricorn
Putem să vorbim despre o perioadă favorabilă pentru câștiguri venite din muncă proprie. Acordă o atenție specială la posibilele cheltuieli legate de casă, eventual acte, documente care trebuiesc revizuite, corectate la notar. Este momentul potrivit pentru a face reparații prin casă. Te poți aștepta și la primirea unor vești neplăcute, legate de părinți, mai ales la începutul acestei săptămâni. Pe la mijlocul perioadei analizate te poți bucura de o realizare deosebită, venită din partea propriului copil. La sfârșitul acestei săptămâni ai șansa de a semna un contract de muncă favorabil, din punct de vedere financiar.

Vărsător
Este destul de multă agitație în mintea dar și în sufletul tău reușind să te regăsești cu mare greutate. Este recomandat ca, înainte de a trece la acțiune, să îți clarifici obiectivele pe care vrei să le atingi pentru a reuși să-ți împlinești un ideal. Este foarte important să îți păstrezi calmul și să urmezi, pas cu pas, strategia proprie. Putem să vorbim despre apariția unor certuri, la începutul perioadei analizate, datorate unor acțiuni injuste venite din partea dușmanilor ascunși. Nu este momentul potrivit pentru a semna contracte! Este posibil să apară tot felul de probleme legate de drumuri, călătorii sau mașina personală. La sfârșitul acestei săptămâni reușești să reiei legătura cu o persoană dragă.

Pești
Intuiția îți spune că ar fi bine să stai pe loc și să nu faci cheltuieli care nu sunt strict necesare. Ești, totuși, predispus la efectuarea unor cheltuieli neașteptate, menite să îți dea planurile peste cap. Nu este exclus să fi ajuns în această situație datorită unor prieteni, un grup din care faci parte. În a doua parte a acestei săptămâni, chiar dacă vei reuși să găsești o stare de echilibru, este recomandat să dai dovadă de prudență în relația cu prietenii apropiați. Te simți bine acasă, în liniște, alături de persoanele dragi sufletului tău.
Horoscop realizat de către astrologul Gabriela Cernat


Publicat  :  ianuarie 21, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare