Horoscop „Pe surse”- Săptămâna 16 – 22 octombrie 2017

horoscop octombrieBerbec
Este foarte posibil să nu te simți în formă, la începutul acestei săptămâni, pentru a reuși să duci cu bine la îndeplinire anumite acțiuni. Te poți aștepta la surprize neplăcute venite din partea colegilor, a colaboratorilor apropiați. Va trebui să îți supraveghezi cu atenție starea de sănătate, eventual ești nevoit să reiei unele analize sau un tratament întrerupt. La mijlocul perioadei analizate te poți aștepta la unele discuții clarificatoare, în relația de cuplu sau de parteneriat, de afaceri. Spre sfârșitul acestei săptămâni sunt binevenite acțiunile legate de rezolvarea unor aspecte ale unei eventuale moșteniri, taxe și impozite sau un credit bancar. Te simți oarecum favorizat, atunci când vine vorba despre bani și/sau încheierea de (noi) contracte.

Taur
Este acum momentul oportun să te debarasezi dintr-o relație care nu mai corespunde dorințelor tale. Poate că ai tolerat prea mult atitudinea unei persoane iar acum ai realizat că nu are rost să te mai lupți cu „morile de vânt”. Este recomandat să conștientizezi că dispui de suficiente resurse de bunătate și iubire care merită să fie împărtășite cu cineva care chiar te apreciază la adevărata valoare. La începutul perioadei în discuție aici putem să vorbim despre conversații sau călătorii făcute în interes de serviciu. Cert este că ai ocazia să îmbini utilul cu plăcutul și astfel să-ți împlinești un ideal, în plan profesional. Primești susținere venită din partea partenerului de viață pentru a reuși să concretizezi o idee, un proiect. La sfârșitul perioadei analizate este binevenită o plimbare, alături de persoana iubită.

Gemeni
Această săptămână debutează cu o stare destul de tensionată, la capitolul obligații care țin de casă, gospodărie, familie. Este recomandat să eviți activitățile care te pot expune la răniri, căzături, arsuri, fracturi pentru că ești predispus la astfel de accidentări. În partea secundă a perioadei ai șansa de a te bucura de mai multă atenție venită din partea sexului opus. Este posibil să ajungi acum la concretizarea unei relații de amor. Te gândești foarte serios să te înscrii la un (nou) curs de perfecționare. Se îndesesc acum călătoriile pe care le faci în interes de seviciu, ba chiar ai ocazia să primești un contract de muncă peste hotare. Cert este că te gândești foarte serios să „schimbi macazul” și să o iei pe un alt drum, în plan profesional.

Rac
Relația cu rudele apropiate este destul de tensionată acum. Nu stai prea bine la capitolul comunicare interpersonală. Ai, poate, prea multe în minte reușind cu mare greutate să te concentrezi pe momentul prezent. Încerci să rezolvi cât mai multe probleme în timpul cel mai scurt iar aceasta te face să ai dificultăți în a finaliza cu succes o anumită activitate. Fie că vorbim despre propria gospodărie, fie că este vorba despre propriul copil ai sentimentul că ești depășit de situație. Cert este că poți să primești vești grozave, legate de copil fiind mulțumit de realizările acestuia. Ai șanse sporite, în această perioadă, să îți exprimi propria creativitate. Putem să vorbim și despre noroc, venit prin intermediul unei relații sentimentale.

Leu
Ești destul de stresat, atunci când vine vorba despre cheltuieli, plata facturilor și/sau a chiriei. Nu poți să stai locului, permanent ai ceva de făcut, fie că vorbim despre călătorii în interes de serviciu sau pentru rezolvarea unor probleme care țin de casă, familie, fie te decizi să urmezi (noi) cursuri de perfecționare sau, pur și simplu, te întâlnești cu prietenii. Ai ocazia să înveți lucruri noi, utile și care te vor ajuta pe termen îndelungat. În partea a doua a acestei săptămâni sunt favorizate negocierile care țin de achiziția sau vânzarea unei case, a unei proprietăți. La sfârșitul perioadei analizate ai ocazia să porți discuții constructive cu părinții, în ceea ce privește investițiile pe termen lung.
Fecioară
Începutul de săptămână este oarecum tensionat, la capitolul relații. Este posibil să ai sentimentul că „bați pasul pe loc”, în privința unor acțiuni din zona banilor dar și în relația de cuplu. Sunt favorizate acum studiile, semnarea de contracte, demararea unor activități care țin de relația cu parteneri aflați în străinătate, colaborări care îți pot asigura succesul pe termen îndelungat. Ai însă tendința de a fi prea rece, critic, rigid, în prima parte a acestei perioade. După data de 14 octombrie ești mult mai deschis, dornic să socializezi. Te preocupi mai mult de propria persoană iar atitudinea diplomatică nu va face decât să atragă și mai multe beneficii, în plan financiar și material. La sfârșitul acestei săptămâni te poți bucura de realizări venite prin intermediul rudelor apropiate.

Balanță
Ești recunoscut ca fiind o persoană capabilă să judece corect situațiile având grjă să ai mai multe direcții de interpretare astfel că, la debutul acestei săptămâni, ai ocazia să rezolvi într-un mod foarte eficient o problemă în care este implicat un coleg de serviciu sau chiar un prieten. Printr-o atitudine obiectivă reușești să găsești soluții salvatoare în situații critice. În partea secundă a perioadei sunt favorizate negocierile care țin de un nou contract de muncă sau de obținere a unor avantaje financiare. Este momentul potrivit pentru a dezvolta anumite relații care vizează cariera. Pentru tine este suficient să știi că ești apreciat, susținut, că primești ajutor de la prieteni, atunci când ai cea mai mare nevoie.

Scorpion
În perioada supusă atenției aici te simți de-a dreptul epuizat din cauza atâtor obligații, sarcini pe care trebuie să le îndeplinești la locul de muncă. Nici relația cu prietenii nu este prea grozavă, la începutul acestei săptămâni. Este posibil să iei decizia de rupe o relație și de a te preocupa mai mult de propria persoană. În partea secundă a perioadei analizate te poți implica într-o relație sentimentală dar pe care preferi să o păstrezi secretă. Spre sfârșitul acestei săptămâni este posibil să afli unele vești neplăcute, legate de sănătatea unei persoane apropiate, un părinte sau un bunic care poate trece printr-o perioadă de răscruce. La sfârșitul perioadei în discuție încerci să te aduni, să îți regăsești starea de liniște în solitudine.

Săgetător
În prima parte a acestei săptămâni pot să aibă loc tot felul de discuții cu prietenii apropiați. Este posibil să primești o mulțime de îndrumări, oportunități legate de un loc de muncă. Te poți aștepta la unele propuneri de colaborare cu persoane aflate în străinătate. Va trebui să dai dovadă de prudență, atunci când vine vorba despre relația cu noi prieteni, colaboratori. Spre sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să intri în posesia unor informații secrete, pot fi aduse la suprafață anumite bârfe care te vor lămuri ce anume ai de făcut, de fapt, în zona carierei. Este recomandat să îți asculți intuiția și să nu te lași influențat de vorbele venite din partea invidioșilor.

Capricorn
Chiar dacă ai parte de multe idei și dorința de a te implica în cât mai multe activități, este recomandat să-ți canalizezi energia către o direcție foarte clară, fără să te abați de la propriile obiective. Începutul de săptămână se poate dovedi destul de agitat, la capitolul călătorii îndepărtate sau relația cu persoane aflate la distanță. De la jumătatea acestei săptămâni începi deja să te reorientezi în plan profesional încercând să găsești o cale mult mai eficientă pentru a rezolva anumite restanțe care țin de zona carierei. La sfârșitul perioadei analizate te simți bine, alături de prieteni. Se pare că norocul va veni de unde te aștepți mai puțin.
Vărsător
Începi această săptămână într-un mod destul de neplăcut, la capitolul bani, mai ales dacă ai de plătit facturi, taxe și impozite. Putem să vorbim despre o perioadă în care ești mult mai deschis către latura spirituală și abstractă a vieții. Ai ocazia să demarezi acum un (nou) curs de specializare, poți învăța o limbă străină, te implici într-o relație sentimentală cu cineva aflat în străinătate sau de altă naționalitate. Spre sfârșitul acestei săptămâni îți creezi noi strategii legate de carieră. Se preconizează o perioadă destul de favorabilă, în plan profesional. Ai ocazia să obții jobul, postul mai bine plătit în care ai ocazia să îți pui în valoare calitățile de lider.

Pești
Putem să vorbim despre un început de săptămână agitat, la capitolul relație de mariaj și/sau parteneriat. Este posibil să fii nedreptățit, să ți se aducă tot felul de acuzații false. Este o perioadă în care preocupările tale se îndreaptă mai mult către lucrurile ascunse, misterioase ale vieții. Ești acum mult mai atras de ocultism. Viața sexuală poate crește în intensitate astfel că există ocazia de a te implica într-o aventură erotică pasională. Va trebui să dai dovadă de precauție, atunci când vine vorba despre impozite, taxe, procese sau banii altora. La sfârșitul perioadei analizate sunt favorizate călătoriile îndepărtate și/sau studiile. Se poate naște un nou țel în mintea și sufletul tău și pe care vrei să-l atingi, cu orice chip.

Horoscop realizat de către astrologul Gabriela Cernat


Publicat  :  octombrie 15, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare