Horoscop „Pe surse” – Săptămâna 16 – 22 aprilie 2017

18035726_10206872684015280_2058476132_n

Berbec
Nu este cazul să te agiți prea tare, mai ales atunci când vine vorba despre bani, drumuri pe care trebuie să la faci, chiar și peste hotare. Cu cât vei da dovadă de mai multă răbdare și înțelepciune cu atât vei reuși să-ți îndeplinești obiectivele propuse cu bine. Relația cu partenerii, colaboratorii de afaceri sau chiar cu partenerul de viață se menține oarecum tensionată. Este recomandat să-ți concentrezi atenția mai mult spre casă, familie și, nu în ultimul rând, față de prieteni. Ai ocazia să te bucuri de susținerea venită din partea unui grup, a unei asociații sau a prietenilor pentru a obține anumite avantaje, în plan profesional. Stai destul de bine la capitolul finanțe iar spre sfârșitul acestei săptămâni ai ocazia să negociezi un contract în favoarea ta. Nu te lăsa influențat de bârfe!

Taur
Ai ocazia să constați că tot efortul depus de tine în plan profesional a meritat. Ambiția, conștiinciozitatea și răbdarea în atingerea propriului țel sunt doar câteva dintre calitățile care te vor propulsa pe o treaptă superioară în cariera ta. Nu duci lipsă nici de protecție și susținere venită din partea unor persoane cu funcții de răspundere. Este timpul să strălucești lăsându-te ghidat de intuiție și credință. Din păcate nu vor lipsi nici șicanele venite din partea unor colegi și/sau colaboratori. Este momentul potrivit pentru a te debarasa de un colectiv care nu îți mai îndeplinește așteptările, din punct de vedere financiar și profesional. Spre sfârșitul acestei perioade te simți de-a dreptul norocos având ocazia să întâlnești oameni minunați, alături de care poți pune bazele unui proiect important. Este recomandat să amâni însă semnarea vreunui contract, în această săptămână.

Gemeni
Ai ocazia să dai startul unei (noi) colaborări, a unei afaceri sau te gândești foarte serios să schimbi macazul, în plan profesional. Primești susținere la momentul oportun numai că ești predispus acum să iei decizii pe care le vei regreta mai târziu. Ziua de 18 aprilie se poate dovedi nefavorabilă, din punct de vedere sentimental. Ceva te nemulțumește și nu prea ai cu cine să te sfătuiești. În partea a doua a acestei săptămâni poți pune la cale o călătorie departe de casă. Spre sfârșitul perioadei în discuție aici îți concentrezi atenția mai mult către zona carierei, te sfătuiești cu persoane apropiate, cauți soluții legate de planul financiar și profesional. Nu vei duce lipsă de susținere venită din partea prietenilor în demersurile pe care le faci acum. Ai grijă la modul în care comunici și mai ales la documente, ce anume semnezi.

Rac
Ai nevoie de mai multă relaxare pentru a reuși să-ți liniștești mintea. Ești într-o continuă agitație încercând să rezolvi, în timpul cel mai scurt cu putință, obligațiile de serviciu. Ai ocazia să pui bazele unui proiect profesional important, de evitat însă semnarea de contracte, documente care trebuie să certifice o colaborare. Pot continua problemele legate de casă, relația de cuplu, chiar vei avea discuții importante pe această temă, pe la mijlocul săptămânii. Este posibil să nu ai suficient curaj pentru a-ți exprima nemulțumirea față de un superior. Nu te simți motivat suficient, din punct de vedere financiar. Ai ocazia să reiei discuțiile legate de salariu în partea a doua a acestei perioade. Te integrezi foarte bine într-o organizație, te bucuri de susținerea venită din partea unor persoane aflate în străinătate. Te gândești foarte serios să urmezi niște cursuri universitare sau post universitare.

Leu
Te poți bucura de o realizare importantă a propriului copil, ceva care te ia prin surprindere. Trebuiesc rezolvate unele aspecte importante care vizează relația cu rudele apropiate dar și problemele de la locul de muncă. Este recomandat să acorzi atenție la lucrările pe care trebuie să le finalizezi, să fii mult mai punctual, organizat și ordonat pentru a reuși să-ți îndeplinești obiectivele profesionale. Evită implicarea în mai multe activități simultan. Acordă o atenție deosebită la data de 18 aprilie, atunci când este posibil să te confrunți cu o problemă de sănătate, una pe care ai tot amânat-o și care se cere urgent rezolvată. Spre sfârșitul acestei săptămâni te bucuri de câștiguri materiale venite prin intermediul partenerului de viață sau a unei moșteniri eventual a unor bani pe care trebuia să-i primești de ceva timp.

Fecioară
Oricât de greu pare că îți merge, din punct de vedere financiar, se pare că, totuși, lucrurile nu sunt chiar atât de grave, ba chiar ai șansa de a găsi susținere financiară de la cine nu te așteptai. Destinul îți este favorabil acum și chiar este recomandat să faci schimbările pe care le-ai tot amânat și care vizează o relație de afaceri, un parteneriat sau relația de cuplu. Te gândești să faci modificări prin casă, să renovezi sau chiar să-ți schimbi domiciliul. Te poți aștepta însă la unele dezamăgiri venite din partea propriului copil. Atenție și la relația cu persoana iubită. Spre sfârșitul acestei perioade pot fi reluate discuții importante cu partenerul de viață. Sunt șanse de a ajunge la un oarecare echilibru. Este recomandat să eviți semnarea oricăror contracte sau să cumperi aparatură electronică, electrocasnică.

Balanță
Ești într-o continuă agitație iar starea de presiune care apasă pe umerii tăi de ceva timp ar putea să-ți creeze serioase dezechilibre în funcționarea organismului. Ai nevoie de mai multă odihnă și plimbări în mijlocul naturii. Problemele nu se vor rezolva dacă ești permanent agitat, dornic să faci totul, în timpul cel mai scurt. Nici în această perioadă nu vei reuși să te detașezi de obligațiile zilnice, fie că vorbim despre serviciu sau casă. Încep totuși să se lege, cât de cât, lucrurile la locul de muncă și parcă încep să vină și recompensele, poți chiar să primești o propunere importantă de colaborare. Atenție la zilele de 17 și 18 aprilie, este important să te preocupi mai mult de casă, familie. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să reiei conversațiile cu un fost prieten, să rememorați amintiri comune dragi. Este o perioadă deosebit de favorabilă pentru implicarea într-o relație de parteneriat.

Scorpion
Chiar nu ai de ce să te plângi atunci când vine vorba despre bani. Muncești foarte mult dar și câștigurile sunt pe măsură. Este adevărat că apar cheltuieli neprevăzute, legate de educația propriului copil sau chiar pentru sănătatea acestuia. Banii vin și se duc fapt care îți dă o stare de lehamite. Pe la mijlocul perioadei analizate pot să apară unele nemulțumiri legate de casă, proprietate, se reiau discuțiile cu partenerul de viață. Este posibil să te gândești la vânzarea unei proprietăți; nu este momentul potrivit! Planul sentimental dar și relația cu copiii sunt destul de tensionate. Este nevoie de multă înțelegere din partea ta. Poți ajunge la o atitudine mai degajată, în privința relației de mariaj. Atenție la sreviciu, la relația cu colegii de aici. Se produc schimbări importante în plan profesional iar tu trebuie să fii pe fază.

Săgetător
Putem să vorbim despre o perioadă de agitație în viața personală. Se pot produce acum schimbări, transformări importante, fie că este vorba despre relația cu propriii copii sau cu persoana iubită, fie că vorbim despre casă, familie, relația cu părinții. Ești ferm hotărât să le rezolvi cu bine pe toate și în timpul cel mai scurt cu putință. Dar trebuie, totuși, să te gândești că rezolvarea toturor acestor probleme nu depinde doar de tine. Lucrurile vor ieși însă exact așa cum ți-ai propus. Pe la jumătatea perioadei în discuție aici te poți aștepta la surprize mai puțin plăcute venite din partea unui grup, a unei asociații, a unor prieteni sau chiar a persoanei iubite. Ziua de 21 aprilie se poate dovedi tensionată, la locul de muncă. La sfârșitul acestei săptămâni este recomandat să te mobilizezi și să te preocupi mai mult de propria familie. Este posibil să faci o vizită în locurile natale și să te reîntâlnești cu părinții dar și cu prieteni din copilărie.

Capricorn
Ai ocazia să intri acum în posesia unor informații care te vor ajuta să pui la cale un proiect important, legat de casă, proprietate. Încerci să clădești acum ceva la care mintea și sufletul tău visează de mai mult timp. Chiar dacă pare un vis imposibil Universul te va susține în momentele cele mai grele. Nu vei duce lipsă nici de dușmani ascunși care vor continua să lovească în tot ceea ce încerci să faci. Ai însă șansa acum de a clădi altceva, departe de ochii iscoditori ai celorlați oameni. Spre sfârșitul acestei săptămâni pot avea loc discuții importante cu rudele apropiate. Te poți bucura de realizări venite din partea copiilor. Este posibil să afli unele secrete, devăluiri vis-a-avis de propria familie care vor lămuri unele evenimente, acțiuni care s-au desfășurat la sfârșitul lunii martie.

Vărsător
Putem vorbi despre o perioadă de introspecție intensă, de retragere din tumultul cotidian. Nu prea ai chef de vorbă cu oricine chiar dacă, în mod normal, ești perceput de către ceilalți oameni ca fiind o persoană deschisă, comunicativă. Ei bine acum, pur și simplu, preferi să te retragi în lumea ta și să meditezi la propria viață, la sufletul tău. Te dedici mai mult lecturii, studiului, preferi să te îngrijești mai mult de casă, grădină, de flori. Spre sfârșitul perioadei analizate ai ocazia să-ți valorifici anumite abilități sau poți primi bani din muncă personală. Evită să dai bani cu împrumut!

Pești
Ești oarecum nemulțumit de planul profesional. Deși muncești foarte mult și ești plătit pentru munca depusă totuși ceva, acolo, în sufletul tău, îți spune că te epuizezi prea mult pentru bani. Este nevoie de o mai mare preocupare pentru propria sănătate, să te dedici și altor aspecte ale vieții. Chiar este primăvară! Este recomandat să ieși în grădină, în mijlocul naturii și să te bucuri de flori și de primăvară. Pe la jumătatea acestei săptămâni este posibil să te streseze niște prieteni sau unii dintre clienți, să nu se țină de cuvânt, în privința banilor. La sfârșitul perioadei te preocupi mai mult de propria persoană.

Horoscop realizat de către astrologul Gabriela Cernat


Publicat  :  aprilie 20, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare