Horoscop „Pe surse”- Săptămâna 11 – 17 decembrie 2017

HoroscopBerbec
Ai acum ocazia să reiei discuții importante care vizează o colaborare, un parteneriat sau chiar în relația de mariaj. Ai șansa de a călători prin locuri pe unde nu ai mai fost de mult timp sau te poți reîntâlni cu persoane aflate peste hotare. Ești susținut de către partenerul de viață, din punct de vedere financiar sau poți intra în posesia unor bani, cadouri, o posibilă moștenire. La sfârșitul acestei săptămâni ai chef să pleci la drum lung. Va trebui să dai dovadă de prudență, să iei măsuri de siguranță, în această călătorie. Te reîntâlnești acum cu un fost partener sau chiar vei pleca în această călătorie alături de partenerul tău.

Taur
În perioada supusă analizei aici ești preocupat de anumite obligații care țin de locul de muncă, relația cu colegii de serviciu. Ești susținut în demersurile tale care au legătură cu un eventual proces, un partaj, o moștenire partenerul de viață ajutându-te să găsești soluții salvatoare, în momentele de criză. Este posibil să reiei unele discuții legate despre un proces sau despre taxe și impozite ce trebuie plătite, poți să descoperi acum unele informații bine ascunse despre un act de moștenire. Ai ocazia să reiei o relație de dragoste care însă îți poate provoca tot felul de nemulțumiri, din punct de vedere sentimental.

Gemeni
Ai șansa de a te reîntâlni cu un fost partener de viață, discutați mai mult despre trecutul comun și ce anume încă vă mai leagă în prezent. Debordezi de energie și dai dovadă de conștiinciozitate la locul de muncă astfel că este recomandat să profiți de această perioadă favorabilă, în care totul ți se pare mult mai ușor de realizat, pentru a finaliza anumite obligații profesionale. Spre sfârșitul acestei săptămâni te poți aștepta la apariția unor discuții în contradictoriu cu partenerul de viață. Este posibil să îți fie răstălmăcite cuvintele, ești acuzat pe nedrept sau poți intra în posesia unor informații secrete, legate de relația de cuplu.

Rac
Încă de la începutul acestei săptămâni ești destul de agitat, în privința casei, a treburilor gospodărești pe care nu prea reușești să le finalizezi la timp. Te simți foarte bine în preajma persoanei iubite având parte de încurajare și susținere din partea acesteia, de ajutor pentru rezolvarea unor probleme profesionale sau de sănătate. Spre finalul perioadei tot ai sentimentul că ți se ascunde ceva, în cadrul colectivului de lucru. Va trebui să fii mult mai precaut în relația cu femeile din viața ta. Te poți aștepta la apariția unor bârfe, discuții neplăcute dar care vor aduce la suprafață informații importante, legate de locul de muncă, un proiect profesional.

Leu
În perioada supusă analizei aici ai un sentiment de neliniște, în privința relației sentimentale. Este posibil să fie doar o trăire, o impresie de moment, cert este că, totuși, este recomandat să analizezi situația în care ești implicat cu toată seriozitatea și să nu ignori ceea ce îți spune sufletul și intuiția, mai ales că nu ești în posesia vreunei dovezi palpabile. Pe la jumătatea acestei săptămâni ai ocazia să stai de vorbă cu părinții, să-ți faci planuri de viitor, să pui ordine în gânduri. Spre sfârșitul perioadei în discuție ar trebui să dai atenție la relația de dragoste. Te poți aștepta la primirea de reproșuri, certuri, poți descoperi acum niște secrete care te vor destabiliza, din punct de vedere psihic, emoțional.

Fecioară
La începutul acestei săptămâni ești nevoit să faci unele cheltuieli legate de casă, este necesar să faci reparații care nu mai suferă amânare. Pe la jumătatea săptămânii analizate stai destul de bine la capitolul comunicare, negociere, relația cu rudele apropiate dând dovadă de mai multă generozitate în relația cu acestea. Spre sfârșitul perioadei este posibil să-ți fie date peste cap unele planuri care vizează un proiect important, legat de casă, proprietate, cheltuieli sau chiar pierderi de bani ca urmare a unor achiziții/vânzări. Trebuie să dai dovadă de prudență, atunci când vine vorba despre semnarea unui contract. Ai ocazia să intri în posesia unor informații foarte valoroase pentru afacerile imobiliare.

Balanță
Încă de la debutul acestei perioade ești decis să mergi până la capăt cu anumite inițiative care țin de studii, o călătorie pe care ai programat-o de mai mult timp. Te vei bucura de susținere financiară venită din partea superiorilor dar și de câștiguri din muncă proprie. Pe de altă parte, poate fi vorba și despre cheltuieli absolut necesare pentru a evita sancțiuni financiare drastice. Spre sfârșitul acestei săptămâni te gândești foarte serios la o eventuală plecare într-o excursie sau te poți revedea cu rude apropiate. Ești predispus la neplăceri pe parcursul călătoriilor astfel că trebuie să acorzi o atenție specială la acest aspect.

Scorpion
La debutul perioadei analizate aici ești destul de agitat, mai ales atunci când vine vorba despre bârfe, cuvinte neplăcute venite din partea unor oameni foarte invidioși pe tine. Este posibil să ajungă la urechile tale informații contradictorii privind banii, finanțele dar și în privința relației cu partenerul de viață. Este important să dai dovadă de prudență, atunci când vine vorba despre cheltuielile necesare cu achiziția unui obiect de valoare pentru că este foarte posibil să ieși în pierdere. Ai ocazia să intri în posesia unor bani care ți se datorau, poți încasa niște plăți restante.

Săgetător
Este o perioadă destul de potrivită pentru a lămuri anumite aspecte care țin de relația cu prietenii sau grupul din care faci parte. Te poți aștepta la apariția unor conflicte cu aceștia, la relansarea unor discuții, acuzații simțindu-te oarecum nedreptățit de atitudinea unora dintre ei și care păreau, până, acum, că te vor susține în proiectele tale. Va trebui să dai dovadă de prudență în relația cu superiorii, de aici pot veni unele informații secrete. La sfârșitul acestei săptămâni te reîntâlnești cu o persoană dragă inimii tale în trecut și puteți relua anumite discuții având ocazia să afli răspunsuri care vor lămuri multe dintre evenimentele confuze, la vremea lor.

Capricorn
La începutul acestei perioade ești destul de agitat, la capitolul carieră proprie, relația cu superiorii tăi. Este nevoie de mai multă mobilizare din partea ta fiind important să cauți noi alternative, strategii pentru a reuși să ieși cu bine din anumite situații. Este posibil să apară acum unele neclarități care țin de colaborările la distanță, probleme legate de acte, un contract de muncă. Vei avea, totuși, șansa de a depăși aceste probleme fiind susținut de prieteni care dețin funcții de răspundere.

Vărsător
Începi această săptămână nemulțumit fiind de atitudinea unora dintre prieteni, de promisiunile pe care aceștia le tot încalcă. Nu te poți baza prea tare pe susținerea promisă de un grup, o asociație din care faci parte. Va trebui să dai dovadă de mult mai multă precauție, atunci când vine vorba să îți expui problemele personale în public pentru că este posibil ca aceste informații să fie, mai târziu, folosite împotriva ta. Spre sfârșitul perioadei în discuție aici ești predispus la certuri, chiar despărțire de persoana iubită sau poți lua decizia de a termina definitiv o relație de prietenie.

Pești
Te poți aștepta la unele sancțiuni, amenzi, probleme financiare datorate unor investiții pe care le-ai făcut în trecut. Sunt favorizate acum călătoriile în străinătate, preocupările de natură spirituală, poți să primești susținere venită din partea unei persoane de altă naționalitate. Spre sfârșitul acestei săptămâni îți concentrezi atenția în zona carierei, de aici fiind posibil să vină schimbări, răsturnări de situație, probleme și discuții care se tot reiau și te destabilizează, din punct de vedere emoțional. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență și înțelepciune în relația cu superiorii.

Horoscop realizat de către astrologul Gabriela Cernat


Publicat  :  decembrie 10, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare