Hidroelectrica sponsorizează Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu cu 1,5 milioane lei

spitalul-judetean-giurgiu

Acţionariatul Hidroelectrica a aprobat, luni, 30 martie, o sponsorizare pentru șapte spitale din țară, în valoare totală de 10 milioane de lei.
” Sprijinirea spitalelor românești tocmai a devenit prioritatea numărul unu în politica de sponsorizări a Hidroelectrica. Vedem cu toții în aceste momente nevoile stringente ale sistemului medical național, ale celor aflați în prima linie a luptei cu pandemia. Suntem alături de medici în efortul excepțional pe care îl fac pentru a-i vindeca pe cei bolnavi și a-i proteja pe cei vulnerabili. Am auzit chemarea în ajutor și răspundem: știm că e mare nevoie de echipamente de primă urgență, echipamente de protecție, materiale de curățare, echipamente sanitare, dezinfectanți și alte obiecte esențiale folosite în scopul protejării pacienților și al personalului”, a declarat Bogdan Badea, președintele Directoratului Hidroelectrica.
Printre unităţile medicale care beneficiază de această sponsorizare se afla şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, care va primi suma de 1.500.000 lei.Mihaela-Rata
Mihaela Raţă, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, spune că această sponsorizare este una importantă pentru unitatea medicală giurgiuveană şi mulţumeşte tuturor care au sprijinit în această perioadă spitalul judeţean:
” Vreau să mulţumesc conducerii Hidroelectrica şi tuturor celor care au făcut posibilă aceasta sponsorizare.
De asemenea, vreau să adresez mulțumiri din partea întregului colectiv al Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu pentru toţi cei care în această perioadă au făcut donaţii în bani sau obiecte care, indiferent de valoarea lor, însemnă înzecit pentru noi.
Mobilizarea giurgiuvenilor cu suflet mare, atât persoane fizice, cât și societăţi comerciale, a depășit așteptările noastre.
Giurgiuvenii au dovedit încă odată că sunt oameni cu spirit civic, implicați în viața comunității locale, sensibili și empatici la nevoile semenilor noştri.
Graţie eforturilor comune, actul medical în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu poate să se desfăşoare în condiţii normale, pacienţii şi cadrele medicale beneficiind de protecţia de care au atâta nevoie în această perioadă dificilă pentru noi toţi.
Mulţumesc consilierilor judeţeni care, la propunerea preşedintelui Marian Mina, au alocat de urgenţă peste 4.500 de mii de lei Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu şi peste 266 de mii de lei Spitalului de Pneumoftiziologie Izvoru, pentru achiziţionarea aparaturii şi materialelor sanitare necesare.
Mulţumesc cadrelor medicale şi întregului personal al Spitalului Judeţean pentru dăruirea, implicarea umană şi profesională de care dau dovadă în aceste zile”, a declarat Mihaela Raţă, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu.


Publicat  :  martie 31, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare