O giurgiuveancă a înfiinţat Partidul Blondelor

cambera botezatu (3)

Este cunoscut faptul că oraşul Giurgiu este o “pepinieră” de fete frumoase şi dornice de afirmare, însă Cristina Cambera a reuşit să se afirme foarte sus în lumea showbiz-ului românesc.

Începând cu înfiinţarea, în anul 2012, a Partidului Blondelor, unde giurgiuveanca noastră a fost membru co-fondator şi continuând cu relaţia zbuciumată cu Andrei Pârvan, cunoscut prin ziarele mondene sub porecla de Chioru sau Versace, Cristina a făcut totul să iasă în evidenţă – și-a făcut implant de silicoane, de modificare a nasului, s-a “tunat” pentru avea cât mai mult succes mediatic şi, bineînţeles, trecere la bărbaţii potenţi financiari.

Cristina are 24 de ani şi a absolvit Colegiul Naţional „Ion Maiorescu”.
Deşi, pe facebook declară că în prezent nu are o relaţie, fiind „singură”, de-a lungul timpului aceasta a reuşit să zăpăcească minţile mai multor oameni de afaceri români dar şi străini.

Giurgiuveanca şi-a dorit să devină cunoscută printre „lumea bună” din Bucureşti și a reuşit, aceasta devenind o prezență obişnuită în ziarele mondene prin relaţiile pe care le-a avut cu mai mulţi „crai de Dorobanţi”.
În prezent, Cristina locuieşte într-un complex rezidenţial şi este o prezenţă frecventă în restaurantele şi cluburile de fiţe din Bucureşti, în cafenelele din Dorobanţi, Centrul Vechi sau Herăstrău.

Drumul către success ştim cu toţii că necesită sacrificii, de aceea Cristina şi-a ales şi un job, dar nu unul oarecare, ci acela de PR la unul dintre cele mai mari cluburi de poker din Bucureşti. Gurile rele spun că noul loc de muncă se datorează relaţiei pe care o are cu unul dintre patronii clubului.
Iată câteva fotografii cu giurgiuveanca noastră:
Sursă: Facebook


Publicat  :  iunie 24, 2014

Related Articles

Un comentariu

  1. Dan

    ati gasit sa o faceti si pe asta vedeta….de fapt la ce se promoveaza la noi, e in ton.. poate va interesati de relatia pe care a avut-o cu liviu varciu si de ce ala a lasat-o cand a auzit ca a fost escorta

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare