GiurgiuPeSurse confirmat! Manelistul Nikolas Prym, plasat sub control judiciar

Nikolas -facebook(1)

În data de 20 noiembrie 2023, vă prezentăm un caz de înşelăciune a manelistului Nikolas Prym, pe numele său real Constantin Nicolae Mirel (https://giurgiupesurse.ro/exclusiv-cunoscutul-manelist-nikolas-prym-continua-sa-dea-tepe-si-la-giurgiu-incaseaza-banii-si-nu-se-prezinta-la-eveniment/).
Acesta a primit în anul 2021 de la un giurgiuvean suma de 2 mii de euro pentru servicii muzicale la nuntă, dar nu s-a prezentat la eveniment şi a refuzat să-i restituie păgubitului banii.
În data de de 25 .08.2022, giurgiuveanul a depus o plângere penală pentru înşelăciune către Prim Procurorul de pe lângă Judecătoria Giurgiu.
Cazul a fost cercetat de către poliţiştii de la SERVICIUL DE INVESTIGARE A CRIMINALITĂŢII ECONOMICE din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu.
Manelistul a fost reţinut în data de 10 decembrie pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, în momentul în care se întorcea din Germania.
După ce a primit mandat de reţinere pentru 24 de ore, astăzi, 12 decembrie, unitatea de parchet competentă a dispus, față de manelistul Nikolas Prym, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.


Publicat  :  decembrie 11, 2023

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare