Giurgiu din nou „luat de ape”

inund1

A devenit deja o obisnuinţă ca la orice ploaie mai puternică sistemul de canalizare al oraşului să cedeze, apa inundând străzile in multe zone ale orasului.

Nici ploaia de astăzi nu a făcut o excepţie, mai multe străzi fiind acoperite de ape, iar circulaţia autoturismelor desfaşurându-se dificil.

Pe langă zonele deja cunoscute, un cititor ne-a trimis fotografii şi de pe strada Grădinarului, unde, de aproximativ 3 ore, apa din gurile de canal refulează pe stradă, intrând în curţile oamenilor.

Este o situaţie alarmantă, mai ales că, în Giurgiu, s-a derulat un proiect în valoare de mai multe milioane de euro, pentru reabilitarea sistemului de canalizare, iar în viitorul imediat nu cred că este posibilă o altă investiţie in acest domeniu.

inun2

inun3

inun4


Publicat  :  mai 30, 2014

Related Articles

Un comentariu

  1. gogu

    Cand debitul ploii este mare, este aproape imposibil ca sistemul de canalizare sa faca fata 100%..si refuleaza in zonele joase, unde panta este foarte mica….minime cunostinte de fizica si putina inginerie..si bineinteles bunul simt al oamenilor, de a nu mai infunda conductele cu tot felul de chestii 🙂

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare