Exclusiv: Nelu Tătaru, ministrul sănătăţii, a vizitat miercuri seara Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu. Ce a constatat ministrul sănătăţii!

tataru

Miercuri seara, în jurul orei 18:00, Nelu Tătaru, ministrul sănătăţii, a vizitat neanunţat Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu.
Acesta se întorcea alături de Cristi Barbu, secretarul general adjunct al Guvernului, dintr-o vizită pe care o efectuase la spitalul din Roşiorii de Vede.
Ministrul sănătăţii a intrat în cortul de triaj al pacienţilor, unde a constatat că personalul medical respectă toate procedurile, iar echipamentul este conform normelor stabilite.
Vizita ministrului a continuat la Unitatea de Primiri Urgente, unde a discutat timp de câteva minute cu una dintre asistente. Nelu Tătaru a întrebat dacă spitalul judeţean are toate echipamentele de protecţie necesare, răspunsul fiind unul afirmativ.
Ministru a insistat, dorind să ştie dacă sunt probleme la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, iar răspunsul personalului medical a fost: rezultatul testelor procesate la Bucureşti să fie primit mai rapid.
Vizita ministrului sănătăţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu a fost una foarte scurtă, iar impresiile acestuia, din spusele celor prezenţi, au fost unele pozitive despre actul medical şi managementul unităţii medicale giurgiuvene.


Publicat  :  aprilie 23, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare