Exclusiv: Mărturia unui primar giurgiuvean care a învins COVID-19: Am văzut moartea cu ochii!

breazu

 

Ultimele două săptămâni au fost de coşmar pentru Gheorghe Breazu, primarul comunei Putineiu şi familia acestuia.
În urmă cu 15 zile, primarul comunei Putineiu şi mama acestuia, în vârstă de 74 de ani, au fost confirmaţi pozitiv cu COVID -19.
Aceştia au fost internaţi la spitalul orăşenesc din Bolintin Vale. A urmat o perioadă cumplit de dificilă:
” Vreau să vă rog din suflet pe toţi să luaţi foarte în serios acest virus, să vă protejaţi cât puteţi mai bine.Vă spune acestea un om care a văzut moartea cu ochii. „
Gheorghe Breazu spune că la spitalul din Bolintin Vale sunt cadre medicale excepţionale, de un profesionalism desăvârşit:

” Doar datorită Bunului Dumnezeu şi acestor oameni de excepţie de la spital suntem astăzi în viaţă. Am întâlnit aici cadre medicale care muncesc în continuu pentru a trata pacienţii afectaţi de noul coronavirus.
Vreau să mulţumesc dr Horhota Lucian (managerul spitalului), dr Dima Aurelian (director medical), dr Andrei Iuliana (şef de secţie chirurgie), asistentelor: Peia Adriana, Nită Elena Alexandra, infirmierelor: Radu Silvia, Rica Petruţa şi întregului colectiv al spitalului de la Bolintin Vale. Toţi sunt nişte oameni excepţionali!” ne-a declarat în încheiere, Gheorghe Breazu, primarul comunei Putineiu.
Astăzi, 12 noiembrie, primarul comunei Putineiu şi mama acestuia au fost externaţi, reuşind să învingă boala.


Publicat  :  noiembrie 12, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare