Exclusiv: IPJ Giurgiu „rezolvă” situaţia de la Clejani: Şeful de post „condamnat” să muncească în folosul comunitar

IPJGiurgiu

Aşa cum anunţam în urmă cu o zi, sâmbătă, 15 mai 2021, încetează împuternicirea agentului principal Glăvan Cornel la comanda Postului de Poliţie Clejani, iar conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu nu a desemnat încă un înlocuitor pentru acesta (https://giurgiupesurse.ro/ipj-giurgiu-da-liber-la-infractiuni-in-comuna-clejani/).
Pe surse, am aflat că astăzi a avut loc o întâlnire a conducerii IPJ Giurgiu în cadrul căreia ar fi fost găsită o soluţie care nemulţumeşte toate părţile implicate. Agentul principal Glăvan Cornel rămâne în continuare şef de post la Clejani, dar fără să i se plătească sporul de conducere, un fel de condamnare la locul de muncă pentru, încă, actualul şef de post de la Clejani
Soluţia propusă de către conducerea IPJ Giurgiu nu respectă legea şi nici nu poate fi aplicată: Glăvan Cornel are două împuterniciri, de câte 6 luni, la conducerea Postului de Poliţie Clejani şi o altă împuternicire nu poate fi emisă. Cu alte cuvinte: S-a a rezolvat, nu se poate!
În aceste condiţii, autorităţile locale din comuna Clejani au decis ca în cursul săptămânii viitoare să mergă în audienţă la noul şef al Poliţiei Române, chestorul Benone Matei, pentru a găsi o rezolvare la o problemă care afectează grav siguranţa cetăţenilor din localitatea giurgiuveană cu cel mai mare grad de risc din punct de vedere al infracţionalităţii.


Publicat  :  mai 14, 2021

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare