Exclusiv: Ionel Dinu îşi anunţă candidatura pentru funcţia de primar al comunei Bucşani

Ionel-Dinu-1

Una dintre cele mai puţini dezvoltate localităţi din judeţul Giurgiu, comuna Bucşani, este în această perioadă centrul luptei politice pentru viitoarele alegeri locale.
Cu un candidat la primărie anunţat, Dan Păsat, cu trei ani de puşcărie efectuaţi pentru şantaj şi acte de corupţie, cu o ” marionetă” care stă pe scaunul fostului primar, cu un consiliu local ce funcţionează ilegal şi o Instituţie a Prefectului ce confundă legea cu bunul plac şi actele administrative cu o „tochitură” bine condimentată, dar prost pregătită, Bucşani a devenit, fără voia locuitorilor de aici, o localitate tranzacţionată pentru diferite interese economice şi politice.
Liberalul Ionel Dinu, născut, crescut şi format în comuna Bucşani şi-a anunţat astăzi candidatura la funcţia de primar al comunei. Scopul declarat al acestuia este tocmai stoparea ilegalităţilor care se întâmplă în acest moment în localitate:
” Sunt născut în Bucşani, şcoala gimnaziala am făcut-o aici. Rudele mele sunt din Bucşani: soacra mea a fost director la şcoala din Podişor, socrul meu a fost şef de fermă la Podişor şi Bucşani. Fostul primar, domnul Radu Pătrăsescu, mi-a fost profesor de sport şi director. Din respect pentru domnul profesor, Dumnezeu să-l Odihnească, nu am candidat la primăria Bucşani.
Astăzi, când văd că persoane care au stat în puşcărie, care au şantajat, au corupt, vor să conducă comuna, nu pot să mai stau indiferent.
Anunţ pe această cale ca voi candida pentru funcţia de primar al comunei Bucşani. Îmi doresc să fiu sprijinit în acest demers şi de partidul meu, PNL-ul, partid din care fac parte.
Indiferent de consecinţe, nu mai pot privi fără să fac nimic la ceea ce se întâmplă în Bucşani.
Mi-l doresc contracandidat pe Dan Păsat: el este un corupt, eu un om cinstit. Sunt sigur că oamenii din Bucşani vor şti cum să aleagă”, ne-a declarat Ionel Dinu.


Publicat  :  mai 25, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare