Exclusiv: Cunoscutul manelist Nikolas Prym continuă să dea „ţepe” şi la Giurgiu. Încasează banii şi nu se prezintă la eveniment!

Nikolas -facebook(1)Deşi a apărut în presa naţională  pentru mai multe cazuri  de înşelăciune, cunoscutul manelist Nikolas Prym, pe numele său real Constantin Nicolae Mirel, continuă să ţepuiască clienţii, inclusiv din Giurgiu, cerându-le sume de bani în avans pentru a participa în calitate de solist împreună cu formaţia sa la diferite evenimente, iar în final nu se prezintă la acestea invocând diferite motive.

În cazul giugiuveanului nostru, care a dorit să îşi păstreze anonimatul, acesta semnează în data de 8 decembrie 2021 un contract pentru prestaţii muzicale cu manelistul Constantin Nicolae Mirel, pe numele său de „vedetă” Nikolas Prym, şi achită contravaloarea evenimentului în valoare de 2000 euro. Nunta avea să se desfăşoare în data de 28 mai 2022, la restaurantul D’Alexia din Giurgiu.contract
Iniţial, manelistul cere 3 mii de euro, dar are o ” ofertă” cu 2 mii, cu condiţia să-i fie achitată toată suma pe loc. Fapt care s-a şi întâmplat, banii fiind daţi de faţă cu un martor şi trecuţi în contractul pe care Nikolas îl semnează şi pune ştampila unei firme pe care acesta o deţine împreună cu soţia: NICOLAS & ANDA MUSIC PRODUCTION SRL.
A venit data nunţii, manelistul Nikolas nu s-a prezentat la eveniment la ora stabilită, deşi acesta a fost contactat cu două zile înainte de eveniment şi a confirmat că îşi va onora angajamentul.
După mai multe apeluri, manelistul răspunde în cele din urmă la telefon şi invocă motivul că… „este la o nuntă în Dobreni” şi ” l-au sechestrat ţiganii, dar încearcă să fugă”. După aceea nu mai răspunde la telefon.
Cu pagubă financiară după nuntă, giurgiuveanul nostru încearcă pe cale amiabilă să-şi recupereze cel puţin cei 2 mii de euro achitaţi manelistului, însă fără succes.
Urmează câteva săptămâni de conversaţii, promisiuni şi termene nerespectate, manelistul invocând diferite motive pentru a nu restituii banii.promisiune
La un moment dat, Nikolas începe cu ameninţări, că are relaţii multe chiar  şi Liviu Dragnea a fost la el în casă, cu o referire la o postare pe care fostul lider PSD o făcuse alături de manelist.Nikolas Liviu Dragneawat-Liviu Dragnea
Fără soluţii pentru a rezolva „ţeapa” primită, giurgiuveanul angajează o casă de avocatură. Casa de avocatură trimite iniţial o adresă către manelist prin care i se propune rezolvarea problemei pe cale amiabilă, prin restituirea banilor. Nikolas nu răspunde la adresă, dovadă de rea voinţă şi că „ţeapa” a fost premeditată. În data de de 25 .08.2022, este depusă o  plângere penală de înşelăciune către Prim Procurorul de pe lângă Judecătoria Giurgiu.
Pentru cercetarea cazului, dosarul este înaintat către SERVICIUL DE INVESTIGARE A CRIMINALITĂŢII ECONOMICE din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu.palangere penala
Deşi la plângere sunt ataşate toate probele necesare, contract, înregistrare video de angajament din partea manelistului, discuţii şi conversaţii telefonice, care dovedesc fără tăgadă înşelăciunea, rezolvarea cazului se lasă aşteptată.
Manelistul Nikolas Prym, contactat telefonic de noi pentru a ne oferi un punct de vedere, susţine că nu îşi mai aminteşte de acest caz şi spune că nu l-a căutat nimeni până în prezent şi că nu a primit niciun fel de citaţie din partea Poliţiei sau a Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, deşi a trecut mai bine de un an de când a fost depusă plângerea la Parchet. După a doua convorbire, manelistul parcă îşi aminteşte ceva: „… Sunt în Spania acum. Da, este contractul cu băiatul ăla de la Giurgiu. Trebuie să- i dau banii, dar nici eu, nici el nu am mai vorbit. Zicea ceva de o plângere, dar până acum nu am fost citat de nimeni. Văd eu cum o să mă achit faţă de băiatul ăla. „ Vorbe frumoase.
Între timp, Constantin Nicolae Mirel a continuat să „ţepuiască” şi alte persoane, care nu au vreo speranţă să-şi recupereze banii. Firma în numele căreia semnează contractele are datorii de peste 2 miliarde de lei, probabil acestea vor mai creşte pentru că nimeni nu are curajul să stopeze acest gen de infracţiuni ale ” iubiţilor manelişti”.bilant Nicolas si Anda Music

PS1: În data de 31.10.2023 am înaintat o solicitare, în baza Legea 544/2001 privind accesul la informațiile de interes public, către  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu. Răspunsul IPJ Giurgiu este : nu putem oferi informaţii despre un caz aflat în cercetare.
Vă vom ţine la curent referitor la acest caz pe măsură ce vom afla mai multe informaţii despre ancheta în desfăşurare.
Dacă mai există printre dumneavoastră persoane care s-au confruntat cu situaţii similare cu aceasta prezentată de noi, vă încurajam să ne scrieţi pe pagina de facebook a redacţiei. sau la adresa de e-mail contact@giurgiupesurse.ro. Vă promitem că le vom face auzite, în speranţa ca autorităţile competente să depună eforturi pentru a stopa asemenea activităţi.

PS2: Mai multe cazuri mediatizate de către presa naţională privind ţepele cunoscutului manelist Nikolas Prym puteţi găsi aici:
„Manelist faimos, acuzat de țepe fără număr! Artistul a încasat mii de euro de la păgubiți, dar nu și-a mai făcut apariția la evenimente! /VIDEO https://spynews.ro/monden/emisiuni-tv/manelist-faimos-acuzat-de-tepe-fara-numar-artistul-a-incasat-mii-de-euro-de-la-pagubiti-dar-nu-sia-mai-facut-aparitia-la-evenimente-video-236003.html

Acces Direct. Tătic țepuit cu 1500 de euro! Un manelist celebru nu a mai ajuns la botezul fiului său! /VIDEO:
https://spynews.ro/monden/emisiuni-tv/acces-direct-tatic-tepuit-1500-de-euro-manelist-celebru-nu-a-mai-ajuns-la-botezul-fiului-235466.html


Publicat  :  noiembrie 20, 2023

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare