Exclusiv: Cine urmează să câştige concursurile la IPJ Giurgiu!

semn-intrebare

La sfârşitul săptămânii trecute, ministru economiei, senatorul Niculae Bădălău, a ieşit cu o declaraţie publică nespecifică, manifestându-şi nemulţumirea faţă de felul în care comisarul şef, Cătălin Georgescu, conduce Inspectoratul Judeţean de Poliţie Giurgiu.
Au trecut decât 4 zile, iar afirmaţiile liderului PSD Giurgiu sunt confirmate: la IPJ Giurgiu pare a fi un haos total.
La mai puţin de două luni după ce a câştigat concursul de adjunct al comandantului IJP Giurgiu, comisarul şef, Viorel Croitoru, a plecat din Giurgiu, transferându-se pe o funcţie similară în Bucureşti.
În data de 29 ianuarie, urmează să se desfăşoare un nou „examen” pentru conducerea Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Giurgiu. Primul, a fost un adevărat spectacol, candidaţii refuzând să se prezinte, deoarece câştigătorul era cunoscut cu mult timp în urmă.
Din informaţiile noastre, pentru concursul din data de 29, s-au înscris, comisarul şef Costel Loloiu, de la ordine publică, Radu Bănescu şi.. câştigătorul, comisarul şef Puiu George Angel.
Pentru toate persoanele avizate, la Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, vor fi organizate examene până ce câştigă „amicul” Puiu Angel.
În curând, va fi organizat şi examenul pentru conducerea Serviciul Economic. Actualul şef, Viorel Polexe, nu credem că o să mai participe la examen.Şi aici este cunoscut numele viitorului şef de serviciu.


Publicat  :  ianuarie 22, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare