Europarlamentarul Eugen Tomac a fost prezent astăzi la Giurgiu

1

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, europarlamentarul Eugen Tomac, a fost prezent joi, 24 septembrie, la Giurgiu unde a avut o întâlnire cu candidaţii partidului la alegerile locale de duminică 27 septembrie.
În cadrul unei conferinţe de presă, liderul PMP a a declarat că transparenţa pe toate palierele este soluţia pentru ca cetăţenii să aibă încredere în administraţia publică locală, dar şi centrală.

3
” Am depus un proiect de lege în acest sens, privind transparenţa totală în administraţie, proiect de lege care de mai bine de trei ani de zile este dezbătut în Parlament. Noi, prin această iniţiativă, propunem un lucru de bun-simţ, şi anume, ca toate contractele încheiate de instituţiile publice, primării, consilii judeţene, prefecturi, Case de Sănătate, inspectorate, orice agenţie guvernamentală, până şi poliţia, toate să îşi prezinte contractele prin care angajează resursele publice pe site-ul instituţiei. Chiar şi în momentul în care este achitată o factură, să fie publicată imediat informaţia.
Un asemenea demers este absolut necesar pentru societatea românească, pentru că cetăţenii nu mai au încredere în instituţii „. a declarat Eugen Tomac, preşedintele PMP.

2

” Am reuşit să facem o echipă frumoasă la Giurgiu, avem în mai multe localităţi candidaţi cu şanse reale să câştige primăriile. Avem candidaţi la primărie în 20 de localităţi, în 41 de comune avem candidaţi la consiliile locale. Suntem mulţumiţi de ce am construit într-un timp atât de scurt şi acest lucru se va reflecta cu siguranţă în rezultatul pe care PMP Giurgiu îl va realiza duminică, 27 septembrie. Nu vreau să fac promisiuni, dar avem şanse mari ca, după votul de duminică, PMP-ul să devină a treia forţă politică din judeţul nostru. „, este declaraţia lui Ştefan Burlacu, preşedinte PMP Giurgiu şi candidatul partidului pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu.

4
” Mă bazez pe PMP, pe candidaţii noştri la alegerile de duminică, că vom reuşi să dezvoltăm acest judeţ. Sunt sigur ca reprezentanţii noştri nu au metehnele celor de la PNL şi PSD, nu vor negocia voinţa electoratului .
Cei care veţi câştigă duminică, să reţineţi un lucru important: Încercaţi să-i reprezentaţi pe oameni, cu nevoile şi problemele lor, nu doar să-i conduceţi”, a declarat Cristian Petrescu, vicepreşedinte PMP.

Articol: Comandat de Partidul Mişcarea Populară, Filiala Judeţeană Giurgiu- CUI MF:21200020
Executat de SC. Actual Media Press SRL – portal: www.giurgiupesurse.ro


Publicat  :  septembrie 24, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare