Eurocar Service a lansat Noua Dacia Duster la Giurgiu

Noul Duster- resizeVineri, 8 decembrie 2017, în showroomul Eurocar Service a avut loc lansarea oficială a noului Duster.
Oficialităţi locale, parteneri și reprezentanţii Eurocar au fost prezenți la eveniment.
Aceştia au înconjurat mașina, dorind să vadă ce aduce nou cea de-a doua generație a unuia dintre cele mai iubite modele de la Dacia.barbu+stanisteanu-resize
Primarul Nicolae Barbu a fost primul care a testat noul Duster, fiind încântat de îmbunătăţirile aduse:
” Dacia este o firmă românească de tradiţie, aşa cum şi Eurocar este o firmă de tradiţie în comercializarea autoturismelor. Este o mare mândrie personală când mergi într-o ţară străină şi observi că o flotă întreagă de taxiuri este din gama Dacia. Vă felicit că duceţi mai departe această tradiţia românească în construcţia şi comercializarea de maşini! ” a spus primarul Nicolae Barbu cu acest prilej.
” Este un model revoluţionar pentru Dacia, care se înscrie în linia urmată de către Renault. Noul Duster vine cu îmbunătăţiri atât la aspectul exterior cât şi cu un interior redesenat.
Renault a găsit un partener foarte bun în Dacia, concernul fiind în acest moment pe primul loc în lume, cu aproximativ 10 milioane de autoturisme livrate pe toate continentele”, a mai declarat Liviu Simion, director Eurocar Service.


Publicat  :  decembrie 11, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare