Este Andrei Alexandru calul troian al PNL?

andrei-alexUnul dintre cei mai influenţi lideri PSD, este vorba despre Andrei Alexandru, care într-o perioadă „îl avea la degetul mic” pe preşedintele Niculae Badalau este bănuit în ultima perioadă de către colegii săi de trădare. Adică “monşer” Alexandru ar avea relaţii total neprincipiale cu marcanţi membri PNL, prieteni vechi, şi buni, de altfel, alături de care ar negocia o întoarcere la matcă.

Dacă, până acum, erau simple zvonuri, Niculae Bădălău a putut să se convingă singur, la sfârşitul săptămânii trecute, care este adevărata doctrină a lui Andrei Alexandru. Cei prezenţi spun că a rămas înmărmurit când, mergând la sediul prefecturii, Bădălău a dat nas în nas cu Alexandru, alături de prietenii săi liberali. Bineînţeles, că nici acestuia nu i-a căzut bine întâlnirea, afişând un zâmbet care mai mult exprima teamă decât bucurie.

Cu toate acestea, vineri seară a “comis-o” din nou. Undeva, în jur de orele 19, în crama de la Trattoria, a avut loc o nouă întâlnire, timp de aproximativ 15 minute, cu un important lider informal PNL. Tema discuţiilor, afaceri şi politică. Cât despre afaceri, vom reveni în curând cu dovezi incendiare ce arata cum “frăția” USL-istă se poate reface fără probleme când este vorba despre bani… mulţi.


Publicat  :  mai 20, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare