Drept la replică la articolul: ”Lolec şi Bolec vor să fie vice primari”

florin-velicuÎn urma articolului publicat ieri sub titlul: ”Lolec şi Bolec vor să fie vice primari”, consilierul local PPDD Florin Velicu ne-a transmis următorul drept la replică:

DREPT LA REPLICĂ formulat în urma articolului apărut la data de 14.05.2014 în ziarul electronic GIURGIU PE SURSE, articol în care îmi sunt aduse acuze şi jigniri grave.
Din acest motiv, mă simt nevoit să iau atitudine în ceea ce priveşte dezminţirea acuzelor aduse.

– Titlul articolului este tendenţios şi demonstrează faptul că cel care l-a conceput a dorit să jigneasca şi să mă denigreze cu orice preţ sau aşa i-a fost indicat de către cel/cei care au comandat şi finanţat articolul.

– Clarificări legate de activitatea mea politică: în toamna anului 2007 am intrat în politică provenind din mediul de afaceri. Am candidat la funcţia de consilier municipal la alegerile locale din 2008 fiind validat de votul electoratului pentru această funcţie, ducându-mi la bun sfârşit acest mandat până la momentul depunerii dosarului de candidatură pentru o nouă funcţie de consilier la alegerile locale din anul 2012, unde am hotărât să candidez pe listele PP-DD fiind astfel singurul consilier în funcţie pe care PP-DD îl avea la momentul campaniei pentru alegerile locale. Din aceste motive am fost ales şeful campaniei electorale al acestui partid pentru Municipiul Giurgiu.

– Precizez faptul că sunt administratorul unei Societăţi Comerciale încă din anul 1995, nu am lucrat şi nu am beneficiat niciodată de contracte cu Statul, finanţate din bani publici.

– Acuzele grave referitoare la alegerile din anul 2009 sunt nişte aberaţii jignitoare şi total nefondate care îmi aduc grave prejudicii de imagine.

– Sunt siderat de atitudinea celui care a scris articolul permiţându-şi astfel să-mi interzică dreptul de a dori să acced într-o anumită funcţie.

– Studii: sunt absolvent de liceu la zi cu diplomă de bacalaureat, studii superioare economice la zi cu diplomă de licenţă în marketing şi studii superioare de administraţie publică.

Ţinând cont de faptul că acuzele la adresa mea sunt nefondate şi extrem de grave îmi rezerv dreptul de a vă acţiona în judecată pentru prejudiciul de imagine pe care mi l-aţi adus.

Velicu Florian


Publicat  :  mai 15, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare