Doi morți și patru răniți după ce un autoturism s-a răsturnat pe DN 5, în dreptul localităţii Plopşoru

accident plopsoru

Şase persoane au fost rănite, dintre care două au intrat în stop cardio-respirator, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat în afara părţii carosabile, pe DN 5, pe sensul de mers Bucureşti-Giurgiu, în dreptul localităţii Plopşoru, traficul rutier în zonă fiind blocat.

„ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în această seară, pe DN 5, în apropierea localităţii Plopşoru, pe sensul de mers către Giurgiu, în urma producerii unui accident rutier în care a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau şase persoane”, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni şi Detaşamentului Giurgiu, cu autospeciala pentru transport personal şi victime multiple, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere şi trei ambulanţe SAJ.

Patru dintre persoanele din autovehicul au fost preluate de echipajele medicale pentru a fi transportate la spital.
Un bărbat şi o femeie au murit

Femeia şi bărbatul intraţi în stop cardio-respirator după ce maşina în care se aflau alături de alte patru persoane s-a răsturnat pe DN 5 Bucureşti-Giurgiu, în dreptul localităţii Plopşoru, au fost declaraţi decedaţi de către echipajele medicale sosite la faţa locului, după ce manevrele de resuscitare nu au dat rezultat.

„Din nefericire, manevrele de resuscitare nu au avut rezultat. Echipajul SAJ Giurgiu a declarat decesul celor două persoane, o femeie şi un bărbat, care se aflau în stop cardio-respirator, după ce autoturismul în care se deplasau s-a răsturnat în afara părţii carosabile, pe DN 5, pe sensul de mers Bucureşti-Giurgiu, în dreptul localităţii Polpşoru”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenţia echipajelor specializate, scrie Agerpres.


Publicat  :  noiembrie 1, 2022

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare