Din culise: Copiii primarilor PNL se înscriu în PSD Giurgiu

sediul-PSD-Giurgiu-560x361

” Ştiam că liberalii vor veni la guvernare. Ne-au amăgit cu promisiuni şi vorbe frumoase. Din tot ce au promis, nu au respectat absolut nimic. Nu credeam că într-un timp atât de scurt o să regretăm că am lăsat PSD-ul pentru PNL „, ne spunea săptămâna trecută un primar liberal, care, în vara anului trecut, a trecut de la PSD la PNL.
Acest val de nemulţumire al primarilor giurgiuveni faţă de guvernarea PNL vine din faptul că  autorităţile locale au  fost lăsate fără surse de finanţare, au fost blocate proiectele aflate deja în derulare, la care se adăugă marea ” ţeapă” a gazelor naturale, promisiune decontată de primari în faţa cetăţenilor. Acestea şi multe alte promisiuni nerespectate, i-a determinat pe mulţi primarilor să – şi pregătească revenirea în PSD.
Deoarece legea îi obligă ca, până la viitoarele alegeri, să rămână în partidul din partea căruia au candidat, cei mai puternici primari din judeţul Giurgiu au stabilit să facă o „aroganţă” liderilor PNL Giurgiu: copiii acestora se vor înscrie în PSD.
Este un afront premeditat la adresa conducerii PNL Giurgiu, care arată clar ce partid va câştiga viitoarele alegeri din judeţul Giurgiu.


Publicat  :  august 16, 2021

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare