Din 16 octombrie se pot depune cererile pentru ajutoare de încălzire

calorifer1Primăria Giurgiu anunţa că, începând de luni, 16 octombrie, giurgiuvenii își pot completa și depune cererile de acordare a ajutoarelor de încălzire pentru sezonul rece 2017-2018. Ajutorul pentru încălzirea locuinței se acordă persoanelor singure și familiilor care nu-și permit să plătească în întregime cheltuielile pentru încălzirea locuinței în timpul sezonului rece.
Condițiile pentru acordarea ajutoarelor de încălzire și cuantumul acestora au rămas neschimbate față de anul trecut. Astfel, pentru încălzirea cu energie termică în sistem centralizat, ajutorul poate fi obținut de către:
– Familiile cu un venit net mediu lunar/membru de familie de până la 1,572 ISR (786 de lei);
– Persoanele singure cu un venit net mediu lunar de maximum 2,164 ISR (1.082 de lei);
În cazul ajutoarelor pentru gaze naturale, energie electrică și lemne, cărbuni și combustibili petrolieri, limita maximă a venitului net mediu lunar pe persoană singură sau membru de familie trebuie să fie de cel mult 1,230 ISR (615 lei).
Cererile completate, însoțite de documentele care dovedesc componența și veniturile familiei, pot fi depuse la sediul Direcției de Asistență Socială de la Giurgiu Nord sau la punctul de la Cantina Socială din Tineretului.
Pentru a beneficia de aceste subvenții începând cu luna noiembrie, documentele trebuie depuse până la data de 20 noiembrie.
Model cerere declaraţie pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului de încălzire
http://www.primariagiurgiu.ro/… /Anexa%201%20-%20Anexa%201%2…
Lista bunurilor ce conduc la excluderea acordării ajutoarelor de încălzire
http://www.primariagiurgiu.ro/… /Anexa%203%20-%20Anexa%204%2…
Documente care însoţesc cererea şi declaraţia pe propria răspundere privind acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţei în sezonul rece
http://www.primariagiurgiu.ro/… /Documente%20ajutor%20incalz…
Cuantumuri ajutoare încălzire
http://www.primariagiurgiu.ro/… /Cuantumuri%20ajutoare%20inc…


Publicat  :  octombrie 11, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare