Dezvăluiri: Şi Polexe nu mai vine… deocamdată !

Polexe-Ion-ViorelCu gândul la anul electoral 2024, unii lideri politici încearcă să speculeze situaţia incertă de la conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, căutând soluţii pentru o revenire a comisarului şef Viorel Polexe la conducerea IPJ Giurgiu.
În luna noiembrie 2022, comisarul şef Viorel Polexe a fost împuternicit Șef al Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița. S-a întors acasă, lucru pe care şi-l dorea de mult timp.
În luna noiembrie a acestui an, a fost organizat concursul pentru șefia IPJ Dâmbovița, câştigat de către rivalul lui Viorel Polexe, Adrian Claudiu Antofie.
Comisarul şef Viorel Polexe a contestat modul de desfăşurare al concursului, care a fost suspendat în cele din urmă.
Surse politice şi din cadrul IPJ Giurgiu ne-au dezvăluit faptul că se discută, în funcţie de evoluţia situaţiei de la Dâmboviţa, despre o eventuală revenirea a lui Viorel Polexe la conducerea IPJ Giurgiu: inspector şef sau, în cel mai nefericit caz, adjunct al inspectorului şef.comisar-sef-Ionut-Dana
Singura problemă rămâne faptul că actualul inspector şef, chestorul Dana Ionuţ Bogdan, este titular pe post.
Fiind considerat un poliţist ” incomod”, care a stat departe de toate cercurile de influenţă politică şi economică din Giurgiu, se discută despre „promovarea” acestuia, prin propunerea de a prelua postul vacant de Şef al Poliţiei de Frontieră la nivel naţional.
Deocamdată, toate aceste jocuri de culise sunt în stand by, până la clarificarea situaţiei de la IPJ Dâmboviţa.


Publicat  :  decembrie 28, 2023

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare