Descoperă 5 sfaturi utile pentru amenajarea camerei băiețelului tău!

masini

Să amenajezi dormitorul băiețelului tău poate fi o misiune destul de complicată. Trebuie să te gândești atât la utilitatea obiectelor, cât și la aspectul acestora și cel mai important să fie în conformitate cu vârsta și înclinațiile lui. Este important să fie o cameră personalizată, în care cel mic să se simtă liniștit. Pentru acest lucru îl poți întreba chiar pe el ce elemente de decor și-ar dori să aibă sau poate chiar să înrămezi câteva desene făcute de el pentru a simți că și ideile lui sunt importante.

Dacă ești în pragul de a amenaja camera băiețelului tău și nu știi care sunt lucrurile care nu ar trebui să lipsească, iată 5 sfaturi utile pentru un dormitor complet și util:

  1. Birou

Copilul își va petrece în jur de 3 ore pe zi pentru a-și face temele, iar pentru asta are nevoie de un birou și de un scaun confortabil. Asigură-te că biroul arată cât mai drăguț și că-l va atrage să-și petreacă timpul acolo și că este suficient de mare, pentru a avea spațiul necesar să-și pună cărțile și caietele.

  1. Cutii pentru depozitarea jucăriilor

Jucăriile celui mic vor ajunge să fie împrăștiate peste tot, chiar și sub pat. De aceea, va avea nevoie de o cutie pentru a le depozita. La început nu le va aduna singur, va trebui să faci asta cu el de câteva ori până se va obișnui cu ideea că trebuie să le pună pe toate într-un singur loc.

  1. Corpuri de iluminat

Corpurile de iluminat pentru copii se găsesc sub diferite forme atrăgătoare pentru aceștia, de la animăluțe, până la supereroii preferați. Avantajul unui astfel corp de iluminat este că poate fi folosit noaptea drept lumină de veghe, în caz că celui mic îi este frică de întuneric. În plus, va completa perfect camera acestuia.

  1. Elemente de decor pentru pereți

Pereții dormitorului trebuie să fie decorați cu limită, pentru a nu-i obosi privirea celui mic. Fie poți opta pentru un tapet colorat pe unul dintre pereți, fie poți folosi tablouri. Dacă băiețelul tău este fanul mașinuțelor, cu siguranță va îndrăgi tablourile canvas cu mașini de la pepanza.ro. Un astfel de tablou este potrivit pentru colțul de joacă preferat al acestuia.

  1. Pat

Este important ca băiețelul să aibă un somn liniștit și profund, iar pentru acest lucru are nevoie de un pat spațios și de o saltea moale. Pentru un aer jucăuș, poți alege perne în diferite forme și lenjerie de pat cât mai colorată.

În concluzie, atunci când decorezi camera băiețelului tău trebuie să ții cont de utilitatea spațiului și aspectul plăcut. Nu încărca camera cu prea multe decorațiuni, iar culorile trebuie să fie temperate și cât mai prietenoase vizual.

Sursa foto:Pinterest.com


Publicat  :  septembrie 28, 2021

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare