Deputatul Nicolae Florian mărturiseşte:” În calitate de parlamentar trebuie să reprezinţi interesele comunităţii, nu să faci gălăgie prin Parlament!”

floricel

Ales deputat pe Colegiul Uninominal 1, la alegerile din 2012, Nicolae Florian a ieşit în evidenţă prin implicare sa în diferite proiecte ce vizează dezvoltarea municipiul Giurgiu. Promotor al „Strategiei Dunării”, iniţiativă la nivel de Uniunea Europeană, pentru dezvoltarea oraşelor riverane Dunării, deputatul PSD se anunţă principalul contracandidat al primarului Nicolae Barbu, la alegerile locale din 2016.
La nivel de activitate parlamentară, Nicolae Florian a ales să se implice mai mult în dialogul cu alegătorii şi mai puţin în disputele din parlament”Cine se uită pe site-ul Camerei Deputaţilor doar la secţiunile de interpelări, luări de cuvânt şi moţiuni îşi creează o imagine falsă asupra activităţii depuse de către un ales. Depinde foarte mult din ce comisie de specialitate faci parte, de exemplu, la comisia de muncă sunt tot timpul modificări în legislaţie.
Recunosc, nu sunt cel mai bun vorbitor, de altfel, luările de cuvânt vin din partea preşedinţilor de comisii, vicepreşedinţilor şi secretarilor. Doar dacă aceştia lipsesc, poate să intervină şi un parlamentar.
Cred că am una dintre cele mai bune prezenţe la nivel de Camera Deputaţilor şi m-am implicat tot timpul în proiectele ce ţin de colegiul în care am fost ales.”
Deputatul PSD considera că mult mai importantă este prezenţa în cadrul comunităţii, dialogul cu alegătorii şi nu vociferările în parlament:”Am intrat în politică cu un alt proiect, mi-am propus în primul rând să fiu un reprezentant onest al intereselor giurgiuvenilor. Simt că îmi fac datoria ca parlamentar în momentul în care mă întâlnesc cu cei ce m-au ales şi caut soluţii pentru rezolvarea problemelor lor. Nova Force, firma pe care am fondat-o, este cel mai important angajator din oraş. Eu am fost mereu unul dintre giurgiuvenii normali, ce nu a rupt legătură cu cei din jurul lui. Viaţa de parlamentar nu m-a schimbat în niciun fel, dorm acasă, m-a întâlnesc cu giurgiuvenii, în fiecare zi de vineri am audienţe la cabinet. Sunt acelaşi „Floricel” pe care îl ştie lumea şi nu intenţionez să mă schimb.”


Publicat  :  ianuarie 27, 2015

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare