DEPISTAȚI CONDUCÂND AUTOTURISME SUB INFLUENȚA DROGURILOR

drogat volan

Polițiștii giurgiuveni cercetează doi tineri, de 29 respectiv 30 de ani, după ce au fost depistați conducând autoturismele pe drumurile publice, sub influența substanțelor psihoactive.

Luni, 9 iulie 2018., în jurul orei 17.30, polițiștii giurgiuveni au depistat în trafic, pe Bulevardul București, din municipiul Giurgiu, un tânăr, de 30 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, sub influența substanțelor psihoactive.

Conducătorul auto a fost condus la spital, unde i-a fost recoltată o probă de urină, iar în urma testului preliminar, rezultatul a fost pozitiv, motiv pentru care, i-au fost recoltate și probe biologice de sânge, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în organism.

Tot luni, 9 iulie 2018, în jurul orei 22.30, polițiștii au depistat în trafic și pe Șoseaua Portului, din municipiul Giurgiu, un alt tânăr, de 29 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, sub influența substanțelor psihoactive.

Conducătorul autoturismului a fost condus la spital, unde a fost testat, rezultatul fiind pozitiv și i-au fost recoltate probe biologice de sânge și urină în vederea stabilirii prezenței în organism a unor substanțe psihoactive.

În cauză, polițiștii au întocmit dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive.


Publicat  :  iulie 10, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare