De ce au lipsit unii lideri PSD Giurgiu de la petrecerea organizată de Niculae Bădălău

 

48381178_806450916366139_8392822320695083008_n

La sfârşitul acestei săptămâni senatorul Niculae Bădălău, preşedintele PSD Giurgiu, a organizat o petrecere la restaurantul familiei din Bolintin Vale.
Acesta a fost prilejuită de aniversarea zilei de naştere şi au participat, aşa cum s-a întâmplat în fiecare an, liderii organizaţiei, majoritatea primarilor PSD şi invitaţi din conducerea centrală a partidului.
La evenimentul aniversar din acest an a ridicat multe semne de întrebare faptul că pe lista participanţilor nu s-au regăsit parlamentarii PSD de Giurgiu :Cristian Marciu, Elena Dinu, Răzvan Cuc, Andrei Alexandru şi primarul Nicolae Barbu.
Dacă Răzvan Cuc şi Andrei Alexandru sunt deja cu bagajele făcute, aşteptând doar momentul prielnic pentru a merge alături de Ponta (probabil, nici nu au fost invitaţi la petrecere), iar primarul Nicolae Barbu, se pare, este din nou în concediu, absenţa deputatului Elena Dinu ( nelipsită la astfel de evenimente) pare a confirma zvonurile că aceasta nu se mai află în graţiile ministrului economiei. Motivele, urmează să le dezvăluim în curând.


Publicat  :  decembrie 9, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare