Daniel Cezar Rusu, primarul comunei Adunaţii Copăceni: Am demarat oficial proiectarea pentru construcția școlilor din Dărăşti Vlașca și Adunații Copăceni!

scoli Adunatii copaceni 1

Elevii din comuna Adunaţii Copăceni şi părinţii acestora au primit astăzi un anunţ mult aşteptat: a început oficial proiectarea pentru construirea şcolilor din Adunaţii Copăceni şi Dărăşti Vlaşca.
Decizia a fost anunțată de către primarul comunei Adunaţii Copăceni, Daniel Cezar Rusu, pe pagina personală de socializare:scoli adunatii copaceni 2
” Suntem încântați să vă anunțăm că, după semnarea contractului de finanțare, am demarat oficial proiectarea pentru construcția școlilor din Dărăşti Vlașca și Adunații Copăceni!
În acest moment, în Dărăşti Vlașca pregătim terenul pentru deschiderea șantierului, eliberând ultimele reziduuri din veche construcție. Facem acest lucru deoarece ridicarea școlii din Dărăşti Vlașca fusese inclusă într-un program în care primăria trebuia să suporte cheltuielile cu demolarea școlii pentru a preda suprafața construită liberă de sarcini. Odată cu obținerea finanțării în alt program, firma care va construi școlile va fi nevoită să suporte cheltuielile de demolare pentru școala din Adunații Copăceni.
Este un moment de mare bucurie și speranță pentru întreaga comunitate. Cu fiecare cărămidă pusă în loc, cu fiecare pas făcut pe șantier, ne apropiem tot mai mult de visul nostru comun: o educație de calitate pentru copiii noștri.
Ne străduim să facem din acest proiect un exemplu de implicare și susținere comunitară. Vă mulțumim tuturor pentru sprijinul necondiționat și pentru că faceți posibilă realizarea acestui vis! Vă vom ține la curent cu fiecare progres și realizare.”


Publicat  :  aprilie 17, 2024

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare