Daniel Badea (USR) este principalul favorit pentru câștigarea mandatului de primar in 2024 in comuna Crevedia Mare!

daniel badea 2Actual consilier local acesta se străduiește încă de la preluarea mandatului din 2020 să rezolve problemele comunei, dar și problemele cetățenilor fiind tot timpul printre cetateni.
Daniel este pe teren printre oameni de 2 ori pe saptamana iar la biroul acestuia de consilier local primeste in audiente cetatenii 2 zile pe saptamana. Cetatenii au prins curaj si vin catre Daniel cu problemele lor legate de administratia locala. De cele mai multe ori aceste probleme si-au gasit rezolvarile datorita lui Daniel Badea care a stiut unde sa puna presiune pentru ca lucrurile sa se intample.
Tocmai datorita acestor lucruri, Daniel Badea este vazut de catre comunitate ca si viitorul primar. Dar nu numai, chiar PSD si PNL se tem de „omul care sta intre oameni” pentru a servi interesele comunitatii. Este un om educat, absolvent de studii superioare si tanar.
Prezinta rezumatul sedintelor Consiliului Local LIVE, a reusit sa treaca proiecte precum monitorizarea video, limitatoare de viteza, schimbarea locului de desfasurare a casatoriilor, ghiseul.ro, 250.000 lei pentru modernizarea scolilor, 130.000 lei pentru culte, suplimentarea bugetului echipei de fotbal s.a.
Economist de profesie Daniel Badea, aplica inca din mandatul de consilier local transparență și cheltuirea banului public corect si eficient.
Daniel este responsabilul financiar al filialei judetene din 2020, vicepresedinte in Biroul Judetean USR Giurgiu si presedinte al Filialei Locale Crevedia Mare din 2021.


Publicat  :  iulie 6, 2022

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare