Dan Păsat face jocurile în PNL Giurgiu

Dan Pasat 1

Alegerile în organizaţiile locale ale PNL Giurgiu au intrat în linie dreaptă, urmând ca la sfârşitul acestei săptămâni să aibă loc alegerile pentru conducerea municipiului și pentru conducerea județeană a a partidului. Pe lângă aceste întâlniri oficiale, liderii PNL au şi discuţii informale, în cadrul acestora stabilindu-se de fapt polii de putere din organizaţie.PNL Mihailesti
Duminică, 11 iulie, începând cu ora 13, au avut loc alegerile în organizaţia local PNL din Mihăileşti. În aceeaşi zi, la ora 10, la balta din Hobaia, primarul aşa zis independent al comunei Bucşani, Dan Păsat, a organizat o întâlnire la care au participat primarii din Săbăreni, Joiţa, Cosoba, Vânători, Ogrezeni şi Ghimpaţi. Pe lângă socializare, cei prezenţi au stabilit şi un plan comun de acţiune pentru conferinţa de alegeri şi o susţinere reciprocă pentru forurile de conducere. Este o dovadă că, deşi se declară independent, Dan Păsat este din ce în ce mai influent în PNL Giurgiu.
Astăzi, începând cu ora 17, va avea loc la restaurantul Metropolitan o întâlnire a conducerii PNL Giurgiu în care vor fi stabilite ultimele amănunte pentru conferinţa judeţeană din 17 iulie 2021.


Publicat  :  iulie 12, 2021

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare