Cutremur pe scena politică giurgiuveană! Primarii PNL părăsesc partidul şi revin la PSD

Mina+ Enache

Deputatul Marian Mina, preşedintele PSD Giurgiu, a fost prezent astăzi, 29 noiembrie 2021, în cadrul unei conferinţe de presă alături de Aurel Enache, primarul comunei Comana, în cadrul căreia a anunţat revenirea acestuia în echipa PSD Giurgiu.Marian Mina
” Îl am alături de mine pe primarul comunei Comana, Aurel Enache, care a hotărât să se alăture echipei PSD şi îi mulţumesc din tot sufletul. În decursul ultimului an am fost întrebat de către jurnalişti dacă există discuţii cu colegii mei, pentru că eu îi consider în continuare colegi, care au plecat anul trecut la PNL. Am spus că există dialog şi este doar o chestiune de timp până ei se vor întoarce in PSD.
Începând de astăzi, cred că la două săptămâni, vom avea o asemenea conferinţa într-un număr mult mai mare în care voi veni în fata dumneavostra cu doi – trei primari.
Îmi doresc ca cei din PNL să aibă onoare, demnitate, bărbăţie şi să lase primarii liberi, aceştia să nu păţescă ce s-a întâmplat în toamna anului trecut, să nu fie ameninţaţi, hartuiţi şi amendaţi”, a spus deputatul Marian Mina, preşedintele PSD Giurgiu.Aurel Enache
” La două luni de când am fost votat primar am vrut să îmi dau demisia din PNL să se organizeze noi alegeri locale la Comana şi să candidez din partea PSD. Dacă cei de la PNL ţin puţin la ei, nu la noi, îi rog să-mi retragă sprijinul politic şi să deveni primar independent. Este ultima mea rugăminte pentru ei. „ a declarat Aurel Enache, primarul comunei Comana.
Tot astăzi, liderul PSD Giurgiu, Marian Mina, a declarat că are acordul primarilor de la Colibaşi, Constantin Stoica, Prundu, Cătălin Corbea şi Clejani, Florin Nidelea, să le fie anunţată reîntoarcerea în PSD.


Publicat  :  noiembrie 29, 2021

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare