Cum va arăta Colegiul Ion Maiorescu la 15 septembrie…

Ion Maiorescu (1)

“Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu, când mă gândesc…”, aceste cuvinte ale lui Ion Creangă sunt primele gânduri care mi-au trecut prin minte la sfârșitul săptămânii trecute când, după 8 ani, am revăzut sălile de clasă ale liceului unde am absolvit: Ion Maiorescu; de fapt am început să regăsesc locul în care am petrecut cei mai frumoși ani. Lipsește doar stejarul din curte, în rest liceul începe treptat să-și recâștige acel respect care l-a facut să intre în istoria orașului.

Că se lucrează la renovarea liceului este știut, primarul Nicolae Barbu a avut însă inspirata inițiativă de a prezenta presei locale stadiul lucrărilor de renovare și consolidare ale acestei prestigioase unități de învățământ din Giurgiu.
În prezent se lucrează la amenajările interioare, acestea fiind realizate în proporție de 60%.

Primarul Nicolae Barbu spune că este sigur că lucrările vor fi finalizate în termenul stabilit pentru data de 10 septembrie a.c., astfel încât elevii Colegiului să poată începe noul an școlar în incinta tradițională, dotată cu mobilier și amenajări noi. Totodată edilul a promis că va planta un alt copac în curtea colegiului Ion Maiorescu în speranța nașterii unui nou simbol pentru elita învățământului giurgiuvean.


Publicat  :  iulie 7, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare