Cum să te controlezi la cazino

controlat-cazino

Jocul într-un cazino este o experienţă unică. Reţeta de succes a cazinourilor este una simplă, oferă jocuri incitante şi posibilitatea obţinerii de premii bune. Cu toată această atmosferă incitantă, jucătorii îşi pierd uneori controlul şi ajung să cheltuiască mai mult decât şi-au propus. Schimbă starea de spirit şi devin chiar agresivi pe măsură ce pierd.

 

De ce sunt periculoase jocurile de noroc?

Poţi accesa pacanele fruit cocktail gratis numai pentru a deprinde experienţa de joc care să facă mai uşor saltul la jocul pe bani reali. Apoi, vei juca în forţă toate sloturile pe care le consideri acceptabile şi vei trece cu siguranţă şi la jocurile de masă. Şi dacă tot eşti angrenat în această activitate, ştii cu siguranţă că poţi petrece în cazino un timp de calitate şi chiar poţi cunoaşte oameni noi. Nu în ultimul rând, pe lângă o experienţă de joc plăcută, poţi pleca acasă şi cu o mulţime de bani, dacă norocul te însoţeşte la fiecare pariu depus.

La fel de adevărat este şi faptul că jocul într-un cazino, indiferent dacă este offline sau online, nu se desfăşoară liniar. Acest lucru înseamnă că nu vei câştiga de fiecare dată când îţi doreşti acest lucru, fapt care te poate influenţa negativ. Orice jucător îşi doreşte câştiguri dese şi destul de mari astfel încât să îşi petreacă cât mai mult timp pe jocul preferat, dar acest lucru nu se întâmplă atât de mult cât ţi-ai dori. Şi aici intervine pericolul din umbră al jocurilor de noroc, dependenţa pe care o pot induce.

În dorinţa de a câştiga, petreci mai mult timp decât ţi-ai propus pe joc şi cheltui mult mai mulţi bani decât anticipai. Deja depinzi de dorinţa compulsivă de a juca cât mai mult, dorinţă care te subjugă încet dar sigur. Dacă un asemenea pericol nu este anticipat şi mai ales evitat, ai de-a face cu o gravă problemă. Pentru a nu ajunge în acest stadiu nedorit, stabileşte-ţi încă de la început o strategie de joc, pe care să o respecţi şi să o aplici de fiecare dată.

ochii-pe-ceas

Fii cu ochii pe ceas

Ca în orice altă activitate şi în jocurile de noroc trebuie să îţi drămuieşti la maxim timpul acordat acestora. Regula de aur în industria jocurilor de noroc spune că un jucător cerebral îşi va aloca întotdeauna un timp limitat de joc. Dacă pe parcursul acestuia înregistreze câştiguri, cu atât mai bine, înseamnă că a meritat să accesezi jocul preferat. Dacă însă în aceeaşi perioadă de timp observi că pierzi mână după mână, este timpul să te uiţi în sfârşit la ceas.

Timpul pe care l-ai alocat jocului s-a scurs şi trebuie să iei cea mai oportună decizie în acest caz, să te retragi din joc. Ţi-ai satisfăcut dorinţa de joc şi chiar dacă ai înregistrat numai pierderi, trece-le şi pe acestea la experienţa de joc. Cu siguranţă că dacă aştepţi de la cazino să te informeze despre ora exactă, o să ai surprinderea să constaţi că din încăpere lipsesc ceasurile care pot face acest lucru. Una dintre ideile pe care un cazino marşează este aceea ca jucătorul să petreacă cât mai mut timp în incinta sa, astfel încât să realizeze profituri.

În aceste condiţii poţi uita cu certitudine noţiunea timpului, ajungând să petreci în cazino un timp îndelungat, mult mai mult decât cel propus iniţial. Cum contra ataci acest impediment? Simplu, nu uita ca accesoriu banalul ceas de mână şi aruncă periodic un ochi pe el. Nu ai ceas? Nu-i nimic, ai în buzunar telefonul mobil care nu îţi lipseşte niciodată şi pe care îl consulţi cu siguranţă din când în când. Vezi mesaje, poţi chiar iniţia o convorbire, deci vrei nu vrei, interacţionezi cu telefonul destul de des.

O asemenea interacţiune presupune şi vizualizarea orei exacte pe care telefonul tău personal o afişează de fiecare dată. Sfatul este să nu o omiţi cu privirea ci dimpotrivă, să o observi de fiecare dată şi să cuantifici în acest fel timpul petrecut în cazino.

limitat-depuneri

Limitează-ţi depunerile

Dacă joci haotic este clar că nu dai 2 bani pe bugetul personal de joc. Tratezi jocul cu uşurinţă şi acesta te va penaliza cu siguranţă. În cel mai rău scenariu vei pierde tot bugetul cu care ai venit la joc şi în plus vei rămâne cu un gust amar care nu va dispărea prea devreme. Pentru a nu da curs unui asemenea deznodământ, este bine să fi extrem de cerebral când vine vorba despre banii tăi. Nimeni nu spune că trebuie să depui un pariu la oră, pentru a te încadra în bugetul alocat jocului.

Dar nici nu paria haotic, depunând câte un pariu în fiecare minut. Aşteaptă finalizarea pariului iniţial, încasează banii dacă este cazul şi studiază împrejurimile. Sunt câteva trucuri care nu te costă nici un ban dar care te feresc de un dezastru financiar. Strategia primordială pe care va trebui să o abordezi în acest context este să nu iei la tine surse suplimentare de venit. Lasă deci acasă orice instrument financiar care te-ar tenta să suplimentezi bugetul de joc iniţial.

Pleacă la tine doar cu o sumă fixă de bani şi uită într-un sertar al biroului cardul tău de credit. În acest fel vei fi mult mai responsabil şi vei cântări cu atenţie fiecare pariu pe care îl vei depune. Este posibil să epuizezi bugetul de joc, însă în acest caz ai respectat strategia şi ai cules o experienţă de joc benefică.

Concluzie

Jocurile de noroc aduc în viaţa ta de jucător atât bune cât şi rele. Partea bună constă în deconectarea pe care ţi-o dă o asemenea experienţă de joc şi nu în ultimul rând câştigurile financiare de care poţi avea parte. La capătul opus însă trebuie să ai grijă la pericolul care te pândeşte din umbră, dependenţa faţă de jocurile de noroc. Fi deci cerebral, drămuieşte cu atenţie bugetul de joc şi cu siguranţă că acest pericol nu îşi va face simţită prezenţa!

 


Publicat  :  decembrie 8, 2021

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare