Cum arată noul PNL Giurgiu!

PNL-sedinta-comitet-executiv

Joi, 26 februarie, a avut loc prima şedinţă în formulă completă a Comitetului Executiv Judeţean al PNL Giurgiu.
Din partea fostului PDL în noul organism de conducere au fost desemnaţi: Gheorghe Ştefan, Ionel Simion, Marioara Velicu, Petrică Tudorache, Adrian Grigore, Ion Neagu, Cristian Olaru şi Viorel Galaman.
În cadrul întâlnirii au fost luate o serie de măsuri organizatorice cât şi decizii privind activitatea filialei pentru perioada imediat următoare.
Remus Găină şi Ionel Simion se vor ocupa de secretariatul general al PNL.A fost stabilit un termen de 2 săptămâni în care să se desfăşoare inventarierea bunurilor materiale şi a resurselor umane.
Începând de săptămâna viitoare, procesul de fuziune se va desfăşura şi la nivelul organizaţiilor comunale, urmând să fie constituite comitete executive locale.
În cadrul aceleiaşi şedinţe, a fost luată hotărârea de a fi constituite comisii de specialitate, pe diferite domenii, aşa cum se întâmplă şi la nivel naţional.
Scopul este de a realiza un plan de guvernare local, cu o strategie clară de dezvoltare a judeţului, municipiului Giurgiu şi a fiecărei comune din judeţ.

Claudiu Cimpoeru,Cristina Rotaru


Publicat  :  februarie 27, 2015

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare