Cristina Elena Dinu, deputat PSD de Giurgiu : Ministrul Sănătății este laș, în cele mai dificile vremuri alege să dezerteze

Cristina Elena Dinu

Cristina-Elena Dinu, deputat PSD de Giurgiu, transmite joi, după demisia ministrului Sănătății, că Victor Costache este un „laș care în cele mai dificile vremuri alege să dezerteze”.

„Amatorism și inconștiență! După ce a anunțat public că va testa toți bucureștenii, desi acest lucru nu putea fi decât o declarație de bună intenție, ministrul Costache a ales să lase principala instituție a sănătății fără conducere în plină pandemie!

Ce putem înțelege de aici?

-Că domnul Costache nu poate gândi în termeni de eficiență – testarea și prelucrarea testelor tuturor bucureștenilor ar fi durat 2600 de zile și ar fi presupus un consum de resurse IMENS!

-Că domnul Costache nu poate gândi strategic – MEDICII sunt primii care ar trebui testați! Fără medici nu putem ieși învingători din această luptă!

-Că domnul Costache nu înțelege că sănătatea este un drept garantat pentru TOȚI cetățenii acestei țări, nu numai pentru locuitorii capitalei!

-Că domnul Costache este un LAȘ, care în cele mai dificile vremuri alege să dezerteze!

Ce mai putem să facem noi, în aceste momente când autoritățile ne abandonează? Să ne protejăm singuri! Să avem grijă de bătrânii noștri, să nu-i expunem și să nu ne expunem! Să avem grijă de medicii noștri, prima noastră linie de apărare! Ei sunt singurii care ne pot ajuta în acest moment și primii care au fost abandonați de autoritățile (in)competente! StațiÎnCase!”, a scris deputatul Cristina Elena Dinu pe Facebook.


Publicat  :  martie 26, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare