Cristi Anculescu, sau politica făcută din uşă în uşă

Cristian-Anculescu

Implicat activ în problemele locuitorilor din comunele limitrofe oraşului, Frăteşti, Gostinu, Oinacu, Daia, Cristi Anculescu, fost candidat la primăria comunei Oinacu, coordonează cu succes campania electorală a PSD din aceste localităţi.

Nu întâmplător a fost ales pentru a-şi desfăşura activitatea aici: are foarte mulţi prieteni şi oameni care îl respecta pentru munca depusă. Fidel ideii că cel mai bine campania electorală se face din casă în casă, Cristi Anculescu poate fi văzut zilnic pe uliţele satelor de care răspunde electoral:

„Pentru a vorbi aceiaşi limba cu oamenii de la ţară, trebuie să-i cunoşti bine, să le ştii problemele şi aşteptările. Tocmai de aceea, zilnic, merg printre ei,si încerc să le spun ce programe concrete are PSD-ul la problemele lor. Că este vorba despre pensii, despre pământul pe care îl muncesc, sunt sincer cu ei şi le spun ce soluţii realiste există.”

În acelaşi timp, coordonatorul zonal al PSD, a organizat mai multe acţiuni destinate tinerilor din aceste comune încercând să-i implice activ în viaţa comunităţii.


Publicat  :  mai 19, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare