Corpul de control al ministrului agriculturii este aşteptat la Giurgiu

petra-ochisor

După mai multe detaşări forţate prin ţară, la începutul lunii septembrie 2018, Petra Ochişor, fostă Bojocea, a revenit la conducerea Direcţiei Agricole Giurgiu.
Numită în funcţie în anul 2009, în perioada guvernării PDL, Petra Ochişor este printre ultimii „mohicani” ai lui Marin Anton, rămaşi la conducerea deconcentratelor din judeţul Giurgiu.
Sprijinul pe care l-ar avea din partea lui Daniel Butănoiu, secretar de stat în Ministerul Agriculturii (spun unii), ori a deputatului Elena Dinu, cu rădăcini adânci în fostul PDL  (spun alţii) revenirea Petrei Ochişor la conducerea Direcţiei Agricole Giurgiu a declanşat un adevărat val de nemulţumiri în rândul primarilor PSD: ” Noi am muncit în campania electorală pentru voi, acum ne trezim pe cap cu omenii lui Marin Anton”, spun mai mulţi primari PSD. Mai mult, odată cu revenirea acesteia la conducerea Direcţiei Agricole, au apărut şi piedici pentru implementarea mai multor proiecte de dezvoltare locală.
Ca reacţie, zilele acestea un memoriu a fost trimis către ministrul agriculturii, Petre Daea.
Sursele noastre spun că, în aceste zile, o echipă de control din cadrul Ministerului Agriculturii urmează să vină la Giurgiu, pentru a verifica toate problemele semnalate.


Publicat  :  septembrie 18, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare