CONSULTARE PUBLICĂ PRIVIND OPŢIUNILE ŞCOLARE ŞI PROFESIONALE ALE ELEVILOR DIN CLASELE a VIII – a – etapa de colectare a datelor primare –

consultare publica

Consiliul Județean Giurgiu a demarat procesul de consultare publică a elevilor din clasele a VIII-a, cadrelor didactice, părinților, reprezentanților mediului de afaceri – referitor la opțiunile școlare și profesionale ale elevilor din clasele a VIII-a.

Demersul a fost inițiat în vederea finalizării analizei privind opțiunile școlare și profesionale ale elevilor din clasele a VIII-a, ca punct inițial pentru identificarea de noi oportunități de finanțare și idei de proiecte pentru perioada de programare 2021-2027.

Astfel, elevii claselor a VIII-a din instituțiile de învățământ gimnazial de pe raza județului Giurgiu sunt invitați să completeze chestionarele în cadrul instituțiilor de învățământ pe care le frecventează, până la data de 23.02.2021.

Toți elevii interesați sunt invitați să răspundă cât mai complet la toate rubricile chestionarului pentru a putea înregistra date relevante pentru această cercetare.

Procesul de consultare publică se realizează cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Giurgiu și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională.

Informații suplimentare:

Vicepreședinte: Elisabeta Mihalcea – e-mail:

Manager Public: Margareta-Mihaela CRISTEA

e-mail: managerpublic.mic.cjgiurgiu@gmail.com


Publicat  :  februarie 22, 2021

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare