Constantin Basangiac, candidatul ALDE Giurgiu pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean- UN OM CINSTIT ŞI ONEST

basangiac2

Vă salut!
Pentru cei care nu mă cunosc, mă voi prezenta.
Sunt Constantin Basangiac, am 48 de ani, de profesie avocat în Baroul Giurgiu.
Am crescut şi am lucrat numai în judeţul Giurgiu.
Am ales să candidez la funcţia de Preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu, la alegerile locale din 27.09.2020, pentru că îmi doresc un alt mod de lucru în administraţia judeţeană.
Consider că una dintre primele măsuri ce trebuie implementate în administraţie, în general, este transparenta actelor de decizie, începând de la simple anunţuri şi până la contracte.
O altă măsură ar fi aceea de a facilita accesul real al persoanelor fizice şi întreprinzătorilor privaţi la contractele oferite de administraţia judeţeană. Oamenii din judeţul Giurgiu, dar şi ceilalţi, trebuie să simtă ca administraţia judeţeană lucrează în interesul lor şi să observe deschiderea acesteia faţă de cetăţeni.
Sunt consilier judeţean de 8 ani, patru ani ales pe listele Partidului Conservator şi 4 ani pe listele Partidului ALDE. Practic am făcut politica într-un sigur partid (ştiindu-se ca PC a fuzionat cu PLR şi s-a format ALDE). Am participat la toate şedinţele Consiliului Judeţean Giurgiu, cu câteva excepţii şi vă pot spune că în ultimii 4 ani s-au făcut multe lucruri bune, însă mai sunt multe altele de realizat.
Sunt un om cinstit, muncitor şi cu frică de Dumnezeu, şi-mi doresc să obţin încrederea celor ce nu mă cunosc. Acordaţi-mi încrederea prin vot şi veţi vedea că ceea ce am spus despre mine nu sunt vorbe goale! Voi lucra numai pentru cetăţenii din judeţul Giurgiu şi nu pentru alte interese personale sau de grup.
Vă mulţumesc! Pe 27 septembrie, la alegeri, doresc să-mi fiţi aproape! Vă voi fi şi eu aproape în următorii 4 ani!
Articol:
Comandat de Partidul Alianţa Democraţilor şi Liberalilor – Filiala Teritorială Giurgiu, CUI mandatar financiar coordonator: 21200063

Executat de SC. Actual Media Press SRL – portal: www.giurgiupesurse.ro


Publicat  :  septembrie 16, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare