Consilierul local Marius Stanciu a fost exclus din PPDD

excludere Marius Stanciu

Imediat după întoarcerea din pelerinajul efectuat la Muntele Athos alături de deputatul PSD Nicolae Florian, consilierul local Marius Stanciu a început să aibă o poziție politică total diferită față de aceea pe care a avut-o pană atunci. Dintr-o dată, în mod „surprinzător”, consilierul local a început să nu mai voteze alături de colegii săi de la PPDD și să susțină prin vot punctele de vedere ale consilierilor liberali. Și acest lucru nu s-a întâmplat intr-o singură ședință de Consiliu Local, ci în toate întâlnirile CL-ului din ultimele 3 luni.

După mai multe avertismente primite din partea conducerii PPDD, Biroul permanent național al acestui partid a decis în 23 iunie, prin hotărârea nr.121, excluderea lui Marius Stanciu din PPDD, pentru abateri repetate de la statul partidului.
În baza acestei decizii a fost înaintat către Consiliul Local Giurgiu un proiect de hotărâre, prin care se ia act de faptul că Marius Stanciu și-a pierdut calitatea de membru PPDD, și conform legii, îsi pierde și funcția de consilier.

Comisia juridică a Consiliului Local, întrunită joia trecută, a dat, prin votul reprezentanților PNL, un aviz consultativ negativ acestui proiect de hotărâre.
Lupta adevărată se va da însă în plenul Consiliului Local. Rămâne de văzut dacă, consilierii PNL și-l vor asuma și susține pe Marius Stanciu, sau, așa cum se aude tot mai insistent, își vor lua mâna de pe acesta, sătui fiind de toate „fițele” pe care le face în ultima perioadă.


Publicat  :  iunie 29, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare