Confirmat: Florentina Stănculescu este propunerea PSD Giurgiu pentru funcţia de prefect

Florentina StanculescuÎn urmă cu aproximativ o săptămână (https://giurgiupesurse.ro/surse-florentina-stanculescu-viitorul-prefect-de-giurgiu/) anunţam faptul că Florentina Stănculescu, director executiv în cadrul Consiliului judeţean Giurgiu, este susţinută de către PSD Giurgiu pentru funcţia de prefect.
Informaţia noastră a fost confirmată astăzi, 29 noiembrie, de către preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina:Marian Mina
” Am văzut că au apărut în presă fel de fel de speculaţii în legătura cu numele persoanei pe care o susţinem pentru funcţia de prefect. Dacă PSD va lua funcţia de prefect la Giurgiu, propunerea noastră este una singură: Florentina Stănculescu. Este o persoană care şi-a dovedit profesionalismul şi imparţialitatea în toată activitatea profesională. Eu aşa ştiu şi ştiu foarte bine, la Giurgiu funcţia de prefect revine PSD-ului”.
În legătură cu o alianţă în plan local cu PNL-ul, liderul PSD Giurgiu a declarat că urmează joi să aibă o discuţie cu preşedintele partidului, Marcel Ciolacu, pe acesta temă, dar, personal, nu îşi doreşte o asemenea alianţa: ” Cu cine să fac eu alianţa pentru o bună administraţie? Cu cei care nu ştiu altceva decât să facă patinoare şi să viseze la spitale construite în zone inundabile? „ a întrebat retoric liderul PSD Giurgiu.


Publicat  :  noiembrie 29, 2021

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare