Conducerea Consiliului Judeţean se răzbună pe una dintre cele mai importante comune din judeţul nostru

 

Aurel Enache

Preambul: În data de 29 noiembrie 2021, Aurel Enache, primarul comunei Comana, anunţa, în cadrul unei conferinţe de presă, revenirea în echipa PSD Giurgiu. Din acest moment a început răzbunarea conducerii Consiliului judeţean Giurgiu împotriva locuitorilor din această comună.
Există legi şi criterii clare privind modul în care banii de la bugetul de stat sunt repartizaţi de către Consiliul judeţean către unităţile teritorial administrative. Numai că legile nu sunt întotdeauna respectate, interesele politice şi ranchiuna personală fiind mai presus de lege şi raţiune.
Din momentul în care primarul Aurel Enache a anunţat că nu mai este primar PNL, comuna Comana a fost ştearsă de pe harta judeţului de către conducerea consiliul judeţean.
Dacă în anii trecuţi comuna Comana primea 7 miliarde de lei din suma corespunzătoare cotei de 6% din impozitul pe venit estimat a se încasa la bugetul de stat, reprezentând fond la dispoziția Consiliului Județean Giurgiu, anul acesta suma a fost redusă la 3 miliarde 500 de milioane de lei.comana 2020-cropcomana 2021-crop2022-crop
Şi celelalte prevederi şi estimări bugetare au fost diminuate drastic:

 

Aurel Enache” Din luna noiembrie şi până în luna ianuarie sunt câteva sate din comuna noastră care au trecut la judeţul Ilfov. Este singura explicaţie logică pentru modul în care a gândit domnul preşedinte Beianu criteriile de repatizarea a banilor de la Consiliul judeţean către Comana. Nu vreau să mă gândesc la răzbunare politică, cu siguranţă nu ar face dumnealui aşa ceva. Pentru că nu se răzbună pe primarul Aurel Enache, care i-a adus 3500 de voturi, de suferit au toţi oamenii din localitate.
Este foarte grav pentru toţi locuitorii judeţului Giurgiu faptul că un preşedinte ilegitim de Consiliul judeţean a transformat instituţia într-un SRL. Dumitru Beianu împarte banii de la buget ca şi cum ar fi banii lui. Ştiu că te doare, domnule preşedinte, dar îţi spun încă o dată în faţă: Nu oamenii te-au votat, primarii te-au făcut ce eşti astăzi”, ne-a declarat Aurel Enache, primarul comunei Comana


Publicat  :  ianuarie 11, 2022

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare