Conducerea Consiliului Judeţean a ŞTERS o comună de pe harta judeţului. Primarul comunei: O să să le spun mereu în faţă celor de la PNL Giurgiu că sunt lipsiţi de cuvânt şi demnitate

comana -2

Preambul:

Mina+ EnacheÎn data de 29 noiembrie 2021, Aurel Enache, primarul comunei Comana, anunţa, în cadrul unei conferinţe de presă, revenirea în echipa PSD Giurgiu. A fost primul dintre mulţi primari care au candidat din partea PNL-ului la alegerile de anul trecut, care urmează să se întoarcă în PSD.

Comuna Comana este localitatea giurgiuveană cu cel mai important potenţial turistic. În perioada de vară aici vin săptămânal aproximativ 100 de mii de turişti din toată ţara.
La începutul lunii august, preşedintele Klaus Iohannis a vizitat Parcul Natural Comana, autorităţile locale şi judeţene prezentându-i preşedintelui proiectele pentru dezvoltarea şi protejarea acestei zone unice în România.
Într-un proiect de hotărâre al Consiliului Judeţean Giurgiu privind repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a sumelor defalcate din impozitul pe profit în anul 2021 pentru susținerea programelor de dezvoltare locală, pentru susținerea programelor de infrastructură care necesită cofinanțare locală, precum și pentru cheltuielile de funcționare pe care UAT-urile din județ, în mod justificat, nu le pot finanța din veniturile proprii și din sume defalcate din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale, comuna Comana este singura unitatea administrativ teritoriala care primeşte ZERO lei. Practic, comuna este ştearsă de pe harta judeţului nostru.buget 1buget 2
Aurel Enache, primarul comunei Comana, spune că totul este o răzbunare politică a liderilor PNL Giurgiu:

IMG_6734” Am fost avertizat de către cei din PNL Giurgiu ca o să fiu pedepsit pentru că nu am stat ghiocel în faţa lor. Ei nu înţeleg că nu-l pedepsesc pe primarul Aurel Enache. Ei se răzbună pe o comunitate care le-a acordat 3.880 de voturi la alegerile locale. Drept răsplată, au decis să şteargă comuna Comana de pe harta judeţului. Acesta este modul conducerii PNL Giurgiu de a face o altfel de politică şi administraţie”, spune Aurel Enache, primarul comunei Comana.

Primarul comunei Comana vine cu dezvăluiri despre modul în care liberalii giurgiuveni au convins primarii, care atunci făceau parte din PSD, să candideze din partea PNL-ului la alegerile locale de anul trecut:
” Toţi primarii ştim că au fost numeroase promisiuni anul trecut pentru a ne convinge să candidăm din partea PNL-ului. Discuţia a fost ca o să primim bani de la buget în funcţie de rezultatele pe care le obţinem la alegeri, de câţi locuitori avem şi ce proiecte avem. Nu preşedintele Motreanu ne-a făcut aceste promisiuni. Din tot ce au promis nu au respectat nimic „, mai spune primarul Aurel Enache.
Aurel Enache

După conferinţa de presă în cadrul căreia primarul comunei Comana a anunţat că susţine echipa PSD Giurgiu firmele familiei acestuia sunt controlate de către mai multe instituţii ale statului.
” După ce am anunţat că susţin PSD-ul, a început un control al celor de la Direcţia de Finanţe Dâmboviţa împotriva firmelor familiei mele. Sunt societăţi comerciale care anul acesta au plătit impozite şi taxe de peste 60 de mii de euro. Ştiam că vor începe aceste şicane.
Am fost ameninţat de către liberali cu Antifrauda, cu dosare la poliţie, că şeful IPJ Giurgiu face tot ce vor ei. Sunt indivizi obişnuiţi cu fel de fel de nelegiuiri. Este foarte greu pentru ei să înţeleagă că nu îmi este frică , pentru că în tot ce am făcut am respectat legea. Aurel Enache nu poate fi şantajat. Nu o să plec capul în fata ameninţărilor lor vreodată. Nu ştiu ce a fost în mintea noastră când am crezut promisiunile celor de la PNL. Pot să încerce ce vor, o să le spun mereu în faţă că sunt lipsiţi de cuvânt şi demnitate, „, ne-a mai declarat primarul Aurel Enache.


Publicat  :  decembrie 20, 2021

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare