Conducerea APIA Giurgiu face apel la fermieri să răspundă la invitația pentru depunerea cererilor de plată pe suprafață

Director-APIA-Giurgiu

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că, în conformitate cu prevederile OMADR nr.69/2019, în perioada 01 martie – 15 mai 2019, la Centrul judeţean GIURGIU si Centrelor locale APIA GIURGIU se vor depune Cererile Unice de Plată în cadrul Campaniei 2019.

Fermierii vor depune la APIA o singură Cerere Unică de Plată, chiar dacă aceştia utilizează suprafeţe de teren în diferite localităţi sau judeţe.

Pentru a utiliza eficient timpul pe care APIA l-a rezervat pentru primirea Cererilor în Campania 2019, rugăm fermierii să se prezinte la data și ora la care sunt programați conform INVITAȚIEI primite.

Colaborarea pe care o avem cu cu fermierii giurgiuveni este una foarte bună, in beneficiul agriculturii din judetul nostru. Cu siguranţă şi campania din acest an o să fie una la fel de reusită. Scopul nostru este ca si în acest an subvenţia să ajungă cât mai repede la fermieri, tocmai de aceea îi rog să respecte ora şi dată la care sunt programaţi.”, spune Petruţa Hanganu, director APIA Giurgiu.

 


Publicat  :  martie 13, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare