Comuna Prundu, o localitate fără noroi

Prundu 2Înainte de intrarea în drepturi a iernii, primăria comunei Prundu a reuşit să încheie asfaltarea ultimelor străzi planificate pentru acest an.
Pe 2 km de străzi comunale, în Prundu şi Puieni, a fost turnat primul strat de asfalt, urmând ca în primăvară, să fie finalizate lucrările de montare pentru rigolele de scurgere şi turnarea celui de-al doilea strat:
„Am reuşit să asfaltăm strada Morii şi 3 uliţe care fac parte din strada Golaşei. Pe alte 3 străzi, din Cartierul Nou şi Rudărie, s-a finalizat montajul rigolelor prefabricate şi stratul 2 de asfalt. Am tot auzit comentarii, că în Prundu străzile sunt asfaltate de două ori. Este adevărat, pentru că noi turnam două straturi de asfalt. Este normal, ca acestea să fie realizate în etape diferite, atunci când îţi propui să faci o lucrare de calitate, temeinică. Sunt mulţumit, pentru că în Prundu nu vom mai avea noroi. Pentru aceasta oamenii m-au ales primar.”, spune Cătălin Corbea, primarul comunei Prundu.
Primarul celei mai apreciate localităţi din judeţul Giurgiu, are o filosofie directă, corectă, despre rostul unui primar al unei localităţi. A aplicat-o în Prundu şi, peste 2 ani, speră să o implementeze şi în municipiul Giurgiu:Catalin Corbea ,Marian Mina
” Cetăţeanul, atunci când merge pe stradă, trebuie să ştie că are un loc de muncă, că nu-şi murdăreşte pantofii, că are un coş de gunoi, o bancă pe care să se poată odihni, un parc unde poate să iasă cu familia. Imaginea de ansamblu, trebuie să o aibă primarul. El trebuie să privească totul, în ansamblul dezvoltării acelei localităţi. Să ştie de unde plecă şi unde vrea să ajungă. Atunci când încep o lucrare, într-un anumit loc, să ştiu ce vreau, cum urmează să se dezvolte acea zonă peste ani. Acesta este fişa postului de primar, să fie perfecţionist, atent la detalii, intransigent. Cu sprijinul  PSD Giurgiu şi cu votul giurgiuvenilor, sper să pot implementa peste doi ani acest mod de lucru şi în municipiul Giurgiu”, a accentuat, Cătălin Corbea.


Publicat  :  decembrie 6, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare